Jenkei Dániel, 2017.01.24. | Klub

Markovits László, a Vasas klubelnöke a mai napon az Országházban megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel.

A felek többek között az új Illovszky-stadion fejlesztéséről és a szurkolók ezzel kapcsolatban megfogalmazott kéréseiről egyeztettek. A lehetőségek áttekintése után az a döntés született, hogy a hosszú évek óta tartó, előrehaladott állapotban lévő rekonstrukciót a klub nem állítja le, de elvégez minden olyan változtatást, bővítést, ami a kivitelezés során megvalósítható, és nem befolyásolja a 2018/19-es szezon kezdetére tervezett átadási határidőt. Orbán Viktor jelezte, hogy a kormány ezeket a törekvéseket támogatja, és biztosítja a szükséges többletforrásokat az egyesület számára.

Markovits László a következőket fűzte hozzá a hírhez: - A Vasas tervezett fejlesztései idáig is maximálisan szolgálták a klub érdekeit, a folyamat során végig éreztük a kormányzat megbecsülését. A mostani döntésnek köszönhetően pedig további lehetőséget kaptunk arra, hogy még többet hozzunk ki a stadionrekonstrukcióból, úgy, hogy közben az átadás tervezett határideje se sérüljön. Természetesen szót ejtettünk a többi sportágunkat érintő beruházásokról is, e tekintetben is várhatóak további pozitív fejlemények. 2020-ig egy olyan program fog megvalósulni, amire reményeim szerint, mindannyian nagyon büszkék lehetünk majd.


Hirdetések