, 2016.12.22. | Vízilabda

A hétvégén a Népligetbe látogattak utánpótlás csapataink.

Ifjúsági

FTC Vízilabda – Vasas-Continental 6-9 (3-3, 1-1, 1-3, 1-2)
Vasas: Dévai, Fazekas, Bencz (3), Trombitás (1), Burián (2), Sólyom B., Makszim (1)
Csere: Zsíros, Szabados, Máté, Hajdu, Farkas, Fodor (1), Ladányi

Plézer János értékelése:
„Szerettük volna győzelemmel zárni az évet és adósai is voltunk a Ferencvárosnak, hiszen a Komjádi kupa szereplésünknek ők vetettek véget. Büszke vagyok a játékosaimra, motiváltak voltak és kézben tartották a mérkőzést. A második helyen töltjük a karácsonyt, de az év elején lesz pár nehéznek ígérkező mérkőzésünk. Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!”
 Serdülő

FTC Vízilabda – Vasas-Continental 13-12 (2-2, 1-3, 2-0, 3-3, 5-4)
Vasas: Korom, Böröczky B. (2), Bozó (2), Péter, Konarik (3), Tóth-Gili (2), Sólyom (2)
Csere: Nagy, Maschefszky, Landherr (1), Csorba (1), Böröczky M., Csémy

Kemény Kristóf értékelése:
„Tudtuk, hogy a tabellán elfoglalt helyezés ellenére egy nagyon nehéz mérkőzésre számíthatunk a Fradi ellen, a Népligetben mindig nagyon nehéz nyerni. Ez sajnos be is következett, annak ellenére, hogy ezt a mérkőzést többször le tudtuk volna zárni, gyakorlatilag már zsebben volt a három pont, de az utolsó támadásukból kiegyenlítettek,  a végén pedig büntetőkkel maradtunk alul. Összességében a kapusteljesítményt leszámítva senki sem tudott vezér lenni a vízben, ez hiányzott az egész meccsen, különösen a végjátékban. Nagyon csalódott vagyok az eredményt illetően. Összességében az egész ősztől többet vártam. A jövő évtől radikális változások lesznek a csapatnál.”
 Gyermek

FTC Vízilabda – Vasas-Continental 15-7 (4-1, 4-1, 4-3, 3-2)
Vasas: Andrasev, Török, Lőke (3), Böröczky M., Fótos (2), Gémesi (2), Peőcz,
Csere: Bétréri, Mónus, Kocka, Bebők, Záveczki, Sipos

Monostori Attila értékelése:
„A hétvégén játszottuk le az idei utolsó mérkőzésünket a bajnokságban második helyen álló Fradival. Ezen a napon az ellenfelünk mindenben fölénk kerekedett, nem voltunk velük egy súlycsoportban. Sem a védekezésünk sem a támadásunk nem működött úgy, ahogy egy ilyen csapat ellen kellene. A tabellán pillanatnyilag a hetedik helyen vagyunk, a bajnokság folytatásában ezen a helyezésen javítani kell, tudunk és fogunk is.”


Hirdetések