, 2016.11.20. | Vízilabda

Utánpótlás csapataink az Eger csapatát múlták felül a hétvégén.

Ifjúsági

Vasas-Continental – ZF Eger 10-5 (2-2, 1-2, 3-1, 4-0)
Vasas: Zsíros, Hajdu (1), Bencz (2), Trombitás (1), Burián (2), Makszim (1), Tóth
Csere: Szabados, Máté, Fazekas, Farkas (1), Sólyom, Fodor (2)

Plézer János értékelése:
„Nagyon nehéz perióduson vagyunk túl és bár a mutatott játék biztató, de az eredménnyel nem lehetünk elégedettek. Minden fontos meccsünket egy góllal vesztettük el és a rákövetkező időszaknak úgy kellett telnie, hogy rájöjjünk mi is hiányzott ahhoz, hogy győztesen hagyjuk el a medencét. Ez és a fáradtság is rányomta a bélyegét az Eger elleni találkozóra, ahol pár meghatározó játékosomat pihentettem. Az elején megleptek minket, mert a video alapján egy jól összerakott zónára számítottunk, ehhez képest szoros emberfogást választottak az egész mérkőzésen. Ha jól emlékszem, először a harmadik negyed végén vezettünk 6-5-re, addig mindig a hevesiek után szaladtunk. A 10-5-ös eredmény nem tükrözi a játék képét, mert nagyon meg kellett dolgoznunk ezért a három pontért. Ambivalens érzések vannak bennem, mert jó játékkal az utóbbi időben nem tudtunk nyerni, ezen a napon viszont nem voltunk elég koncentráltak elől, mégis győzedelmeskedtünk. Egy munkás időszak következik, ami ránk fér, mert az utóbbi időben olyanok voltunk, mint egy NBA csapat, hogy meccsről-meccsre halad. Szeretnénk szépen zárni a naptári évet!”
 


 

Serdülő

Vasas-Continental – ZF Eger 13-7 (4-1, 4-1, 4-1, 1-4)
Vasas: Korom, Landherr (2), Bozó (5), Csorba, Péter, Konarik (4), Sólyom (1)
Csere: Böröczky (1), Nagy, Maschefszky, Tóth-Gili, Tóth, Kalácska

Kemény Kristóf értékelése:
„Az eredménnyel és a mutatott játékkal is elégedett vagyok, több kimagasló egyéni teljesítménynek lehettünk szemtanúi. Erre a játékra lehet, sőt kell is építeni, szerencsére még mindig van fejlődési lehetőség egyénileg és csapat szinten egyaránt. A következő hétvégén nincs mérkőzés, azután hétről hétre erősebb ellenfelek jönnek szembe velünk. Nagyon veszélyes lenne kiengednünk, mert nemhogy a Karácsony, még a Mikulás is bőven arrébb van.”
 



Gyermek

Vasas-Continental – ZF Eger 12-10 (3-3, 4-3, 3-1, 2-3)
Vasas: Török (1), Bétéri, Böröczky (3), Fótos (4), Gémesi (2), Záveczki Z. (1), Záveczki B.
Csere: Mónus, Lőke (1), Jánosi, Bebők, Peőcz, Sipos

Monostori Attila értékelése:
„A mérkőzés elején bent maradtunk egy kicsit az öltözőben. Az első negyed végére azonban sikerült kiegyenlíteni. Innentől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, több góllal is sikerült ellépni az ellenfelünktől. Az emberelőnyök nagyon rossz kihasználása is hozzájárult ahhoz, hogy az Eger csapata folyamatosan fel tudott zárkózni. Az utolsó negyed végén sikerült háromgólos előnyre szert tenni, ez már elég volt a győzelemhez.”


Hirdetések