Jenkei Dániel, 2016.11.23. | Karate

Folyik tovább a felkészülés.

2016. november 19-én a IV. Újbuda Kupán vettünk részt utánpótlás- és korosztályos kumite versenyzőinkkel. A meghívásos verseny célja a versenyszituációk gyakorlása, tapasztalatszerzés volt. A korosztályokat kis csoportokra bontották, ahol körmérkőzéses rendszerben mindenkinek volt lehetősége többet küzdeni, gyakorolni az edzésen megbeszélt szituációkat, technikákat, taktikai elemeket.

Utánpótlás versenyzőink számára kifejezetten jól sikerült a verseny: a 9 évesek között Bartos Benedek, a 10 évesek között Barta Domonkos, a 11 éves korcsoportban Tomán Zsombor szerzett aranyérmet. Tomán Zsombor saját kategóriája mellett elindult egy másik súlycsoportban is, hogy még többet küzdhessen, gyakorolhasson, itt ezüstérmet szerzett.

A korosztályos versenyzőink is éremmel – de ami egy ilyen kis, gyakorló versenyen még fontosabb, rengeteg tapasztalattal – térhettek haza: a kadet kumitések között Mérő Bálint és Borbély Márk is bronzérmet szerzett.

Az eredmények és a versenyzők mutatott teljesítménye jó előjel a közeljövő megmérettetései, illetve a 2017. tavaszi versenyidőszak előtt, ahol kumitéseink újra és újra bizonyíthatnak majd.


Hirdetések