Jenkei András, 2016.11.12. | Röplabda

Rangadónak számító mérkőzést nyert, nagyon magabiztosan a Vasas Óbuda.

Jászberényi RK – Vasas Óbuda 0:3 (-14, -23, -14)
Jászberény

Vezette: Vígh A., Vári P.

Vasas Óbuda: Szedmák, Hardy, Sklar, Török, Kountoura, Rountree, Csere: Lévai (liberó), Durst, Németh A., Pekárik, Benedek.
Vezetőedző: Jókay Zoltán

Valószínűleg még egyszer sem aggódtunk ennyire női röplabdázóink jászberényi vendégszereplése miatt mint most, de saját csapatunknak az idény eddigi részében látott kiszámíthatatlansága, valamint ellenfelünknek a  közelmúltban mutatott jó teljesítménye nem tehetett senkit sem elbizakodottá.
A lányok azonban hamar megnyugtatták a kedélyeket, a mérkőzés a túlnyomó részében a sokat emlegetett "szebbik arcukat" mutatták meg, az első és harmadik szettben nem hagytak kibontakozási lehetőséget az ellenfélnek. A második játékrész kicsit nyögvenylősebbre sikeredett, ekkor többet rontottunk, ám kiélezett végjátékban sikerült ezt az etapot is behúzni, és így  végeredményt tekintve fölényes győzelmet könyvelhetünk  el a  jászsági kirándulás után.


                                                               fotó: Vasas Attila

Jókay Zoltán vezetőedző:
- A legutóbbi mérkőzéseinkhez képest lényegesen elégedettebb lehetek. Az első és utolsó játszmában kifejezetten összeszedetten, kevés hibával röplabdáztunk. Igaz köztük volt egy kevésbé tetszetős felvonás is, ekkor rengeteget rontottunk, ám a cserék jól szálltak be, és elsősorban nekik köszönhető, hogy nem veszítettünk szettet. Ez a játék, az idény kezdetekor a Közép-európai Ligában mutatott teljesítményt idézte, ha továbbra is eredményesek akarunk maradni akkor  ezen az úton kell járnunk.


Hirdetések