, 2016.11.09. | Vízilabda

A Szolnok utánpótlás csapatait fogadtuk a hétvégén a Komjádiban.

Ifjúsági

Vasas-Continental – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 16-10 (5-0, 5-2, 3-4, 3-4)
Vasas: Máté, Fazekas (3), Hajdu (1), Trombitás (2), Makszim (2), Fodor (2), Tóth
Csere: Szabados, Zsíros (2), Ladányi (2), Farkas, Fülöp (1), Bögre (1)

Plézer János értékelése:
„Ismerve, hogy ellenfelünk az osztályozóból került fel, úgy gondoltam, hogy négy játékosomnak pihenőt adok. Egyrészt szükségük van egy kis feltöltődésre, másrészt bíztam a csapat többi tagjában, akik nagyon sokat dolgoztak és megérdemelték, hogy lehetőséghez jussanak. Ismét az első két negyed volt meggyőző, de ezzel szemben a második félidő sajnos értékelhetetlen. Meg kell találnunk az örömöt abban is, hogy fölényben játszunk. A tíz kapott gól elfogadhatatlan.”
 



Serdülő

Vasas-Continental – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 17-6 (2-1, 5-0, 5-2, 5-3)
Vasas: Korom, Böröczky B. (1), Landherr (3), Bozó, Csorba (5), Böröczky M. (1), Sólyom (2)
Csere: Nagy, Maschefszky (1), Péter (1), Tóth (2), Kuffart, Csémy (1)

Kemény Kristóf értékelése:
„Már kimondva kimondatlanul is, a jövő heti ellenfelünkre készülve jött soron következő ellenfélként a Szolnok csapata, akik nagyon bátran, harciasan, nem fehér zászlóval érkeztek a Komjádi uszodába. A harmadik negyed közepére szépen lassan kijött a két csapat közti különbség, annak ellenére, hogy maradt némi hiányérzetem a játékunkat illetően a mérkőzés folyamán. Megyünk tovább, készülünk a KSI-re!”
 



Gyerek

Vasas-Continental – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 8-11 (2-1, 3-4, 2-3, 1-3)
Vasas: Török, Lőke (1), Böröczky, Fótos (1), Gémesi (3), Záveczki Z. (1), Záveczki M.
Csere: Bétéri, Mónus, Peőcz, Sipos (2)

Monostori Attila értékelése:
„A negyedik fordulóban a Szolnok csapatát fogadtuk hazai pályán. A mérkőzést jól kezdtük, de az ellenfelünk is magára talált, így a két csapat fej-fej mellett haladt egészen a harmadik negyed közepéig. Érthetetlen módon ekkor mi kezdtünk kapkodni a támadásaink befejezésénél. Hátul nem figyeltünk és kaptunk több akciógólt is. A Szolnok kihasználta a hibáinkat és négy góllal elhúzott. Innen már nem tudtunk visszakapaszkodni. Sokat kell még fejlődnünk abban, hogy a mérkőzés teljes időtartama alatt tudjunk koncentrálni támadásban és védekezésben egyaránt.”


Hirdetések