Jenkei András, 2016.08.22. | Ökölvívás

A Vasas-Süllős öklözői a helyi bokszklub meghívásának eleget téve, a felvidéki városban léptek ringbe.

Az élénk és nívós bokszéletéről is nevezetes városban (még profi világbajnokot is magukénak mondhatnak Kovács Tamás  személyében), Sulák András edzőnk felügyelete alatt tíz sportoló képviselte a Vasast.

A legfiatalabbak, a  serdülők közül hárman Horváth Máté, Sztojka Sándor, Simon Richárd mutatta meg mit tanult eddig. Mindhárman magabiztosan mozogtak a szorítóban, jobbak voltak ellenfeleiknél.

Őket követték idősebb társaik, a mieink részéről sorrendben Kiran Aladin, Kovács Adrián, Deáki Jenő, Fodor Milán, Csernák Attila, Kovács László és Holczinger Alex. Ellnefeleik között akadtak felnőtt és korosztályos Eb-érmesek, és szlovák válogatottak is. Valamennyi találkozó után a hazai versenyző kezét emelte magasba a ringbíró, ám a látottak alapján ez közel sem volt ennyire egyértelmű. Fodor Milántól és Holczinger Alextől a vasasos szakemberek meglátása alapján egyértelműen elvették a győzelmet az ítészek.

A hangulat azonban nem szenvedett csorbát, nem csupán szakmailag  járt haszonnal ez a túra, maradandó kellemes élményeket is elraktározhattak a fiúk. Folytatás – és visszavágás  – az ősz folyamán a Fáy utcában!


Hirdetések