Jenkei Dániel, 2016.08.14. | Klub

Elképesztő sikerhéten van túl a Vasas család, amihez a Ferencváros vezetői és legendái is sportszerűen gratuláltak.

Öt vasasos olimpiai aranyérem Rióban, a labdarúgók pedig közben a Ferencváros idegenbeli legyőzésével vezetik az NB I-et.

Ez az elmúlt hét nap termése. Csak kapkodjuk a fejünket, de nem csak mi, még Markovits László klubelnök is, aki kitért arra is, hogy szerinte mi lehet a mostani sikerek legfontosabb hozadéka:
- Tényleg hihetetlen napokat élünk, nem gondoltam volna, hogy az öt riói elsőség után még fokozódhat az örömünk. Az egyik szurkolónk találóan úgy fogalmazott, hogy a Fradi legyőzése és a tabella élére ugrás felér egy hatodik arannyal. Csodálatos volt ez a hét, a csillagok nagyon jól álltak Vasas szempontból, még évtizedek múlva is emlegetni fogjuk a mostani időszakot. Tegnap a Groupama Arénában már a mérkőzés előtt nagyon korrekt és őszinte módon gratulált nekem Kubatov Gábor, a Fradi elnöke, valamint olyan legendák, mint Nyilasi Tibor és Szűcs Lajos, Nyíri Zoltán operatív igazgató pedig már a sikerek pillanatában sms-t ír. Ebből is látszik, hogy a kiemelt fővárosi egyesületek között van egy egészséges, de sportszerű verseny. Büszkék vagyunk az eredményekre, de tegnap is hangsúlyoztam, hogy most nekünk jött ki a lépés, de voltak és lesznek is olyan időszakok, amikor más klub tud ilyen sikereket elérni. Természetesen egy ilyen hét után mindenki nagyon fel van dobva, de nem csak a kirakatot kell nézni, a mostani eredményesség talán legfontosabb hozadéka, hogy a Vasasban sportoló gyerekek hihetetlenül lelkesek példaképeik eredményei miatt, és boldogok, hogy ők is a Vasashoz tartozhatnak. Köszönet a Vasas-család valamennyi tagjának, különösen azoknak akik részt vállaltak a felejthetetlen sikerek létrejöttében!

Ha már olimpikonok és labdarúgás, maga Szilágyi Áron is a Vasas-focisták sikeréről tett először említést a reptéren adott nyilatkozatában.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések