Jenkei Dániel, 2016.08.14. | Klub

Szilágyi Áront, immár kétszeres olimpiai bajnokunkat a Vasas vezetői fogadták szombat késő este a Liszt Ferenc Repülőtéren.

Kis túlzással a második olimpiai bajnoki cím megszerzésnél is nehézkesebbre sikeredett Szilágyi Áron és mestere, Decsi András hazaújta Rio de Janeiróból. A gépük késett, ezért elszalasztották a csatlakozást Párizsban, így a tervezett délutáni időpont helyett éjfél előtt pár perccel landoltak a Liszt Ferenc Repülőtéren. Ez sem szegte kedvét az érdeklődőknek, a szurkolók, barátok és természetesen a média nagyon komoly létszámban képviseltette magát. Számunkra pedig szívmelengető volt látni, ahogy Áron Vasas-sállal a nyakában lépett ki az őt váró tömeg elé.

A késői óra ellenére a helyszínen sajtótájékoztatóra is sor került, amelyen részt vett klubunk elnöke, Markovits László, valamint a vívó szakosztály első embere, Ferjancsik Domonkos, aki maga is világbajnok kardívónak mondhatja magát. Arról, hogy pontosan mi hangzott el az eseményen, a VasasTV-ben adunk rövid ízelítőt.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések