Jenkei Dániel, 2016.06.29. | Klub

Véget ért a Vasas Gyerek Program második szezonja.

2016. június 30-án lezárult a Vasas Gyerek Program második szezonja. Az anyaegyesület és a további támogatók jóvoltából idén összesen 111 családnak sikerült biztosítani a tag, illetve tanfolyamdíj-mentes sportolást klubon belül.

A szezon zárásához közeledve többen is megírták nekünk legszebb vasasos élményeiket a program résztvevői közül, ezekből szemezgetünk a következőkben:

„Nekünk hatalmas segítség volt a Vasas Gyerekprogramban való részvétel. Két gyermekünk is röplabdázik az utánpótlás korosztályokban, ahol országos első és második helyezést értek el a Vasas színeiben.”

„Családommal a Fáy utcától sajnos jó messze, Budafokon lakunk, de az itt uralkodó kiváló hangulat, a barátok és a nagyszerű edzők miatt itt ragadt a gyermekünk.  Heti három alkalommal a 73 éves édesapámmal "küzdik át" magukat a városon, hogy részt vehessenek az edzéseken. A bejárás anyagi vonzatai miatt is óriási segítség nekünk a Vasas Gyerek Program. A komoly munkának természetesen meg is van az eredménye: fiam 2014-ben korosztályában az év birkózója lett a Vasasban, idén pedig tagja lehetett az Országos Csapatbajnokságon harmadik helyet elért csapatnak és szintén bronzéremmel végzett a püspökladányi Országos Kötöttfogású Diákolimpián 42 kg-ban. A fiam iskolájában a bejáratnál a mai napig ki van függesztve az itt készült fénykép és a Vasas SC által az igazgatónőnek küldött gratuláló levél.

„Leányaim a Vasas női kosárlabda szakosztályának korosztályos csapataiban játszanak. Az idei évben az országos junior és kadett bajnokságban második helyezést értek el, egyikük az U 16-os válogatott tagjaként nemzetközi tornákon vett részt és szerepelt eredményesen.”

„Kislányom idei legszebb vasasos sportélményét a Gubacsi Kupán szerezte, ahol négy meccset játszott és csak egyszer kapott ki, így végül harmadik helyezett lett. Nagyon büszke voltam rá, mikor mosolyogva átnyújtotta nekem a teniszlabdás virágcsokrát: „Neked nyertem, anya! Láttam mennyire tetszett.”  Köszönet ezért a csodálatos élményért mindazoknak, akik segítették őt elérni ezt az eredményt és megszerettették vele a sportolást!  Szeretném megköszönni a támogatást, amit a program nyújt nekünk, enélkül nem engedhetnénk meg magunknak a teniszedzéseket.”


 

„Szeretnénk megköszönni a támogatást, hogy immár második éve benne lehetünk a Vasas Gyerek Programban. Fiam idén megnyerte a 2016-os sífutó országos bajnokságot a korosztályában, amit az ausztriai St. Jakobban rendeztek meg.”

„Párbajtőröző gyermekem édesanyjaként köszönetemet szeretném kifejezni az elmúlt évek támogatásáért. Lányom idén az Országos Kadet Párbajtőr Versenyen egyéniben és csapatban is harmadik helyezést ért el.”

"Nagyon köszönjük az egész éves támogatást, a családnak nagy segítség volt. Egy sérülés (edzésen szerzett ujjtörés) miatti kihagyástól eltekintve lányunk szorgalmasan edzett a röplabdacsapattal egész évben, melynek eredményeképp az Országos Gyerek Bajnokságon ezüstérmet szerzett a Vasassal.”

A klub vezetése továbbra is elhivatott a kezdeményezéssel kapcsolatban, a Vasas Gyerek Program a 2016/17-es szezonban is folytatódik, minimum 100 támogatott gyermekkel. Az új szezon pontos pályázati feltételei a www.vasassc.hu/gyerekprogram oldalon érhetőek el 2016. július 1-től.


Hirdetések