, 2016.05.10. | Vízilabda

Hétvégén a KSI csapatát fogadták utanpótlás csapataink.

Ifjúsági OB

Vasas-Continental – KSI SE 12-9 (3-3, 2-2, 1-2, 6-2)
Vasas: Dévai – Szabados, Fazekas (2), Bencz (1), Burián (3), Simon (2), Fodor (1)
Csere: Péter, Hajdu (2), Korom, Trombitás (1), Sólyom

Fodor Rajmund értékelése:
„Az Eger elleni vereség mély nyomott hagyott a játékosokban, hiszen meg szerették volna nyerni azt a találkozót. A KSI ellen bizonyítani szerettünk volna és visszaszerezni az elvesztett három pontot és ez úgy gondolom, hogy sikerült is. A harmadik negyedig kiegyensúlyozottan játszottunk és ugyan úgy, mint az odavágón, az utolsó negyedben dőlt el a mérkőzés, de most szerencsére a mi javunkra. Nagyon boldog voltam, hogy egy ilyen jó meccsen nyerni tudtunk."

 



Serdülő

Vasas-Continental – KSI SE 8-21 (3-5, 0-2, 2-7, 3-7)
Vasas: Tóth – Bögre, Hajdu (1), Csorba (2), Péter (1), Böröczky (1), Trombitás (2)
Csere: Reményi, Baski, Soós, Kalácska, Sólyom L. (1), Tóth-Gili, Korom

Plézer János értékelése:
„A lehetőségeinkhez mérten az első két negyedben helytálltunk. Sok olyan játékosnak tudtam lehetőséget adni, aki a gyerekcsapat meghatározó embere és mindannyian jó benyomást tettek rám. Remélhetőleg szerdára már kiegészülünk pár játékossal és úgy vesszük az irányt Szegednek. A következő pár nap vízválasztó lesz a szezon folytatásának szempontjából.”
 



Gyermek

Vasas-Continental – KSI SE 11-16 (2-4, 4-6, 2-1, 3-5)
Vasas: Korom – Sólyom L. (3), Tóth, Böröczky (1), Faragó (1), Tóth-Gili (5), Sólyom G.
Csere: Záveczki (1), Bognár

Kemény Kristóf értékelése:
„A hét elején induló peches sérüléshullám okán több meghatározó játékost kellet nélkülöznünk a bajnok-aspiráns KSI ellen vasárnap reggel. Ennek ellenére a harmadik negyed végéig meccsben voltunk, és csak és kizárólag azért nem tudtuk jobban megszorongatni az éllovast, mert a mérkőzés elején ajándék gólokat adtunk az ellenfélnek. Erre a teljesítményre lehet építeni, következő alkalommal Szegeden tudunk bizonyítani.”


Hirdetések