Jenkei Dániel, 2016.04.24. | Vízilabda

Idegenbeli győzelemmel zárta a középszakaszt a VasasPlaket.

BVSC-VasasPlaket 15:17 (5:3, 3:5, 4:5, 3:4)
Gólszerzők: Czigány 3, Kovács P., Ambrus F., Csapó, Pásztor 2-2, Nagy S., Szabó Bendegúz, Mátyok, Létay, ill. Delgado 5, Sarics 4, Burián 3, Seinmetz Á., Takács B. 2-2, Gyárfás T.

Óriási gólpárbaj alakult ki szombat este a Szőnyi úton, amelyet végül légiósaink vezetésével a mieink nyertek. Ez a találkozó volt a középszakasz utolsó mérkőzése, így véglegessé vált, hogy a következő hetekben a Honvéd ellen fogunk küzdeni a hetedik helyért.

Földi László, vezetőedző: - Jól dolgozott a csapat, fontos volt ez a győzelem, de azért egy tizenöt kapott góllal zárt meccs után nyilván nem szabad örömünnepet tartani. Maradjunk annyiban, hogy egyik fél sem jeleskedett védekezésben, ezért született kézilabda-eredmény. Az viszont pozitívum, hogy bírtuk az iramot végig fejben, ezúttal nem estünk abba a csapdába, mint az Eger ellen. Nem rizikóztunk, így nem is tudtak megszórni minket a végén. Bóbis Mátét és Gyárfás Tamást nagyon jól megfogták, de így Sarcinak és Delgadónak több sansza maradt, és ezzel élni is tudtak. Azért is örülök a győzelemnek, mert a Szőnyi úton azért sokan megszenvedtek már idén. A hetedik helyért a Honvéd ellen játszunk, szeretnénk hasonló arcunkat mutatni, és fegyelmezett játékkal megnehezíteni a dolgukat. Ők sem verhetetlenek...


Hirdetések