, 2016.04.13. | Kézilabda

NB II-es csapataink a KSI otthonába látogattak a hétvégén.

NB II. felnőtt

KSI SE - Vasas SC II. 17-19 (10-6)
Vasas SC II.: Márity (kapus), Kindlik 1, Zatlukál, Huszár 1, Horváth, Kerék 5, Ködmön 2 (2).
Csere: Magera (kapus), Szatmári 3, Keszthelyi 1, Kolev 2, Szabó, Ádám, Salem 1, Nyitrai, Dóczi 3.
Kiállítás: 2 perc, ill. 4 perc
Hétméteres: 8/5, ill. 6/4

Varga Márta értékelése:
„Rettenetesen figyelmetlenül kezdtük a találkozót. Huszár Dóra betörésből lőtt góljára 10 percet kellett várni. Eladott labdák tömkelege jellemezte a támadójátékunkat, nem beszélve a kihagyott ziccerekről. Védekezésünkkel nem volt probléma, Márity Laura is a tőle megszokott hatékonysággal védte kapunkat. Szélső pozícióba kidolgozott helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. A szünetben hatalmas fejmosást kaptak a lányok. Meg is lett a gyümölcse: 6 perc alatt lőtt 5 gólunkkal egalizáltuk az eredményt, így elölről kezdhettük a találkozót. Szatmári Melinda és Kolev Réka góljaival kétgólos előnyre tettünk szert. Az utolsó percben hétméteresből egy gólra zárkózott ellenfelünk, de Kerék Fanni átlövésből lőtt gólja végérvényesen eldöntötte a mérkőzést. Érdemes kicsit elgondolkodni azon, hogy az NB II-es mérkőzések miért okoznak ennyi nehézséget. Tudtuk, hogy egymás után két mérkőzést játszunk ezen a napon, mégis úgy érzem nem tettünk meg minden tőlünk telhetőt a mai meccsen, energiánkat erősen beosztva játszottunk. Sikerült a két pont megszerzése, de sok játékosom adós maradt még a közepes játékkal is.”
 



NB II. junior

KSI SE - Vasas SC-ASI DSE 16-21 (7-10)
Vasas SC-ASI DSE: Janda (kapus), Tihanyi 2, Szeberényi 3(1), Varjú 7(2), Kondrát 1, Házi, Arany 1(1). Csere: Magera, Molnár (kapusok), Serley 4, Török 3(1), Chrysafidu, Györey, Fazekas, Tordy.
Kiállítás:  -  ill. -
Hétméteres: 5/5 ill. 6/5

Komjáti Zsuzsa értékelése:
„Rohanós, kapkodós játék jellemezte az első félidőt, ez megmutatkozott a technikai hibák számában és a roppant kevés lőtt gólban. A második félidőben Serley Borbála és Varjú Liliána javuló játéka segítette a csapatot, de összességében ez nem a mi napunk volt. A soron következő Mosonmagyaróvár elleni OSB mérkőzésen sokkal jobban kell játszanunk.”


Hirdetések