, 2016.03.02. | Kézilabda

NB II-ben induló junior, illetve serdülő csapataink egyaránt több góllal verték riválisaikat.

NB II felnőtt:

Vasas SC II. – SZISE II. 27-20 (9-8)
Vasas: Márity (kapus) Dóczi, Tóth 9, Jávorszky 3, Horváth 1, Kerék 2, Ködmön 1. Csere: Magera (kapus), Kolev1, Benkő 6, Ádám 1, Szatmári ,Kindlik 1 , Keszthelyi 2, Nyitrai, Szabó.
Kiállítás: 6 perc ill. 8 perc
Hétméteres: 8/4 ill. 12/8

Varga Márta:
"Horváth Kinga és egyben a Vasas első találatára hat percet kellett várnunk. Védekezésben határozottan léptünk előre a múlt heti mérkőzéshez képest, kemény megállító faultok és szervezettség jellemezte a csapatot, Márity Laura hatékonyan hárította ellenfelünk átlövéseit. Most a támadásaink befejezésével adódtak problémák. Ellenfelünk nyitott és agresszív védekezésére nehezen találtuk a megoldást. Lassan és körülményesen szövögettük a támadásainkat, Tóth Bori betörésből lőtt góljainak köszönhetően egy gólos előnnyel fordultunk. A második félidőben Benkő Dorci és Jávorszky Lilla indításgóljaival magabiztos előnyre tettünk szert. Keszthelyi Dóri energikus betöréseit csak szabálytalanul sikerült megállítani ellenfelünknek. Az más kérdés, hogy a hétméteresek értékesítése komoly nehézség elé állította csapatomat. Gratulálok csapatomnak a megérdemelt győzelemhez!"


NB II junior

Vasas SC II. - SZISE II 43-31 (20-15)
Vasas: Janda - Kis 4, Kondrát 2, Varjú 9(1), Házi 6, Szeberényi 3, Chrysafidu 2
Magera, Molnár (kapusok), Török 6 (2), Fazekas 5, Györey 3, Tihanyi 3
Kiállítás: 8 perc, illetve 12 perc
Hétméteres: 6/4, illetve 8/5

Komjáti Zsuzsa edző: "A mérkőzés elején három gólos előnyt adtunk ellenfelünknek, majd fokozatosan megkezdtük a felzárkózást. Magera Noémi beállásával stabilizálódott a védelmünk, támadásban pedig Varjú Lili sorozatban lőtte az átlövés gólokat. A félidő derekára öt gólos előnyre tettünk szert, egyértelművé vált fölényünk. Szünet után bátran cserélhettem, ekkor Török Rebeka, és Fazekas Renáta jeleskedett a gólszerzésben. A mérkőzés jó felkészülés volt a szerdai OSB találkozóra."

 


Hirdetések