, 2016.02.23. | Vízilabda

A hétvégi fordulóban mindhárom kiemelt bajnokságban induló utánpótlás együttesünk nyert.

Ifjúsági:
Vasas Continental – Rossmann SZVPS 10:8 (2:3, 3:1, 3:4, 2:0)

Vasas: Dévai Kristóf – Kispál Máté, Máté Zalán 1, Fazekas Gergő 5, Bencz Rolf 1, Baross Péter Pál, Fodor Richard 2
Csere: Vincze Bence Zsolt, Fülöp István Ákos, Korom Tibor 1, Szabados József, Sólyom Botond

Fodor Rajmund értékelése:
"A körülmények nem voltak ideálisak, hiszen Buriánra és Simonra a felnőtt csapatnál számított Földi László. Igazi vasárnapi mérkőzés volt, nem azt játszották a fiúk, amit látni szerettem volna. Kevesen hozták magukat, egyedül Fazekas Gergőt emelném ki, aki öt gólt lőtt. Három pont volt a cél, illetve, hogy több eddig kevesebb szerephez jutó játékos megmutathassa tudását. Ezt tulajdonképpen teljesítettük."

Serdülő:
Vasas Continental – Generali SZVPS 9:7 (2:1, 2:2, 2:2, 3:2)

Vasas Contintental: Mónus Marcell – Hajdu Attila 3, Csorba Tamás, Jansik András, Konarik Ákos 5, Makszim Soma, Farkas Renátó
Csere: Csutorás Bence, Bögre Zsolt, Csutorás Barna, Péter Levente, Böröczky Bence 1

Plézer János nyilatkozata: „Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen három meghatározó játékosunkat, Trombitás Tamást, Vincze Bencét és Tóth Domonkost is nélkülöznünk kellett. A mérkőzés elején elmehettünk volna néhány góllal, két büntetőt is kihagytunk, sajnos pontatlanul játszottunk, de ez benne van az ilyen hőfokú mérkőzésekben. Bár a végén nyertük meg a mérkőzést, végig mi irányítottunk. Ezzel a győzelemmel életben tartottuk a reményeinket, hogy az alapszakaszt a legjobb négy között zárjuk.”

Gyerek:
Vasas Continental – Szokody Academy SZVP 10:8 (3:2, 4:3, 2:1, 1:2)
Vasas Continental: Korom Dániel – Sólyom Levente 1,  Bognár Márk, Tóth Tivadar 2, Böröczky Marcell, Konarik Ákos 3
Csere: Lőke Zsombor, Mónus Máté, Szenci Máté, Faragó Tamás 1, Tóth-Gili Tamás 3, Sólyom Gergő

Kemény Kristóf nyilatkozata: „Sajnos nem tudtuk időben eldönteni a mérkőzést, amely a dekoncentráltságnak, pontatlanságnak volt köszönhető. Elégedett vagyok abból a szempontból, hogy bár nem úgy ment a játék, ahogy kellett volna, mégis a fiúk akarata érvényesült a találkozón. A védekezésünk jó volt, ha elől nem lettünk volna enerváltak, akkor gyorsan 3-4 gól is lehetett volna a különbség, ami átszakította volna a lelki gátat és tudtunk volna 7-8 góllal is nyerni.”


Hirdetések