Jenkei Dániel, 2015.12.08. | Judo

2016. januártól huszadik sportágként a Judo is csatlakozik klubunkhoz.

A Vasas Sport Club december 8-i elnökségi ülésén döntést hozott a Vasas Judo Kft. megalapításáról, amelynek köszönhetően 2016. január 1-től elindul a judo sportág a Vasasnál.

Klubunk az évek óta sikeresen működő Újbuda Sportegyesülettel lép partnerségre, amelyet Bere Tamás irányít, a szakmai munkáért pedig az egykori Európa-bajnok kiválóság, Hadfi Dániel felel majd.

Dr. Tóth László (elnök, Magyar Judo Szövetség):
- Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen patinás egyesület, mint a Vasas, csatlakozik a magyar judo egyre népesebb családjához. Bízom abban, hogy az együttműködés eredményeképpen Bere Tamás és Hadfi Dániel eddigi munkája beérik, és a kimagasló utánpótlás eredmények mellett a Vasas nyújtotta háttérrel az élsportban is maradandót nyújtanak a judokák, és a felnőtt világversenyeken is öregbítik a magyar judo és a Vasas hírnevét!

Markovits László (elnök, Vasas Sport Club):
- Nagyon örülök annak, hogy a Vasas család egy további sportággal gyarapszik. A judóval kapcsolatos együttműködésünk alapját elsősorban az a kiváló sportszakmai munka adta, amelyet Bere Tamás és Hadfi Dániel az Újbuda SE keretein belül végeztek. Az ambíciójuk és a judo iránti alázatuk a hosszú hónapok egyeztetései alatt teljes mértékben visszaköszönt.  A széles bázisra épülő utánpótlás munkához a Vasas a létesítményfejlesztéseken, a versenysporton, és a klub nevének presztízsén keresztül tud biztos hátteret és további lendületet adni. Meggyőződésem, hogy sikeres műhelyt fogunk közösen működtetni, és akár már a tokiói olimpián szurkolhatunk a Vasas judósainak.

Bere Tamás (szakosztály-igazgató, Vasas Judo)
- Judo egyesületünk eddigi tizenegy évének legnagyobb előrelépését jelenti, hogy csatlakozunk a Vasas családhoz. Ezzel az együttműködéssel megteremtjük a lehetőséget jelenlegi és leendő tanítványaink számára az élsport magasabb színvonalú űzésére is, hiszen korosztálytól függetlenül, budapesti és vidéki judósok is lehetőséget kaphatnak az élversenyzésre. Szakmai célunk a hazai és nemzetközi elitbe való bekerülés, ezt elsősorban személyre szabott edzésmódszerek alkalmazásával szeretnénk elérni. A Vasas névhez hűen igyekszünk a legjobb tudásunk szerint dolgozni a jövőben is.

Hadfi Dániel (vezetőedző, Vasas Judo)
- A Vasassal való együttműködésünk biztosítani fogja a szakmai munka folytonosságát az alapoktól egészen az olimpiai szintig. Megtisztelő lesz ehhez a családhoz tartozni, szeretnénk, ha a sportolóink és a hozzátartozóik tényleg igazi otthonra lelnének az együttműködésnek köszönhetően. A szakmai stábbal azon leszünk, hogy sportolóinkra az egész magyar judosport és immáron a Vasas is büszke lehessen!


Hirdetések