, 2015.11.10. | Vízilabda

Utánpótlás csapataink Debrecenben szálltak medencébe az 5. fordulóban.

Ifjúsági Országos Bajnokság – 5. forduló

DVSE – Vasas 9-19 (2-6, 4-4, 1-5, 2-4)

Vasas SC gólszerzői: Burián Gergely 6, Simon Henrik 3, Korom Tibor 2, Fazekas Gergő 2, Sólyom Botond 2, Bencz Rolf 1, Baross Péter Pál 1, Kispál Máté 1, Vincze Bence Zsolt 1.

A jó kezdés meghatározta a mérkőzést, a második negyed nagyon kiegyenlített volt, de a harmadik és a negyedik játékrészben ismét a mi domináltunk.

Fodor Rajmund értékelése:

Örültem neki, hogy a fordulóban a legtöbb gólt nekünk sikerült lőnünk, annak viszont nem hogy, kilencet kaptunk, hiszen ellenfelünket öt gól körül kellett volna tartanunk. Az eddigi szereplésünk rendkívül rapszodikus, voltak nagyon jó meccseink, de sajnos egy-két vereség is becsúszott. Nincs egyszerű dolgom, hiszen jó pár játékosom már a felnőtt kerettel készül, de igyekszem úgy összegyúrni a csapatot, hogy ez ne nagyon látszódjon meg a játékunkon. Jó úton haladunk, Karácsonyig még négy rendkívül fontos találkozó vár ránk, jó lenne a maradék meccseken is pozitív mérleggel zárni.


Serdülő Országos Bajnokság – 5. forduló

DVSE – Vasas SC 9-7 (1-2, 4-1, 3-2, 1-2)

Vasas SC gólszerzői: Csorba Tamás 2, Vincze Bence Zsolt 2, Jansik András 1, Trombitás Tamás 1, Csutorás Barna 1.

Plézer János értékelése:

Rendkívül csalódott vagyok, már 3-1-re vezettünk, amikor büntetőt is hibáztunk. Azt gondolom, hogy el kellett volna döntenünk a találkozót, de nem tudtuk. Fejben nem voltunk ott eléggé, sokkal többet várok el a srácoktól. Az elkövetkezendő négy meccsünk sorsdöntő lesz.


Gyermek Országos Bajnokság – 5. forduló

DVSE – Vasas SC 8-16 (2-3, 0-3, 2-5, 4-5)

Vasas SC gólszerzői: Konarik Ákos 4, Faragó Tamás 4, Tóth-Gili Tamás 3, Tóth Tivadar 1, Sólyom Levente 1, Böröczky Marcell 1, Kollarics Gábor 1, Fótos Tamás 1.

Kemény Kristóf értékelése:

Meg vagyok elégedve a csapattal, az egész meccsen nagyon elszántan szikrázva vízilabdáztunk. Az elején még kihagytunk néhány nagyobb ziccert, amivel hamarabb eldönthettük volna a meccset, de a harmadik negyedben a két csapat közötti különbség abszolút kiütközött. Az elmúlt egy hónapban hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de úgy látom, hogy kezdjük megtalálni a helyes utat.


Hirdetések