Jenkei Dániel, 2015.10.31. | Labdarúgás

Labdarúgócsapatunk öt gólt kapott a Ferencváros otthonában.

Ferencváros – Vasas 5-1 (3-0) 

Ferencváros: Dibusz - Dilaver, Nalepa (Pintér, 73.), Leandro, Ramírez - Nagy Á., Gera (Csukics, 85.) - Varga R., Lamah (Busai, 76.), Sesták - Böde.
Vezetőedző: Thomas Doll

Vasas: Nagy G. - Preklet, Grúz, Debreceni, Hangya - Pajovic, Vukaszovics - Adamovics (Vida, 46.), Berecz (Ubiparip, 46.), Remili - Könyves (Ádám, 78.)
Vezetőedző: Simon Antal

Gólszerző: Sesták (2.), Varga R. (23., 63.), Leandro (26.), Ramírez (81.), ill. Ubiparip (46.)
Sárga lap: Sesták (59.), ill. Adamovics (43.), Grúz (59.), Preklet (62.), Debreceni (69.), Ádám (80.)

Miután Sesták már a második percben megszerezte a vezetést a hazaiknak, sejthető volt, hogy nem az lesz a kérdés, sikerül-e bravúrt elérni az "emberemlékezet" óta veretlen Fradi otthonában, hanem sokkal inkább azért kell majd küdzeni, hogy ne szaladjunk bele egy komoly pofonba.

Nos, az első félidőben nem sok reményre maradt okunk, egy Remili lövést leszámítva Thomas Doll csapata több sebességi fokozattal gyorsabban játszott, és csak a helyzetkihasználásukon, no meg Nagy Gergelyen múlt, hogy a szünetben "csak" 3-0 állt a táblán.

Ezek után talán a maroknyi, de annál kitartóbb Vasas-szektort lepte meg leginkább, hogy a második félidőre beálló Ubiparip gyakorlatilag rögtön szépíteni tudott. Ezután szűk húsz percig egészen kiegyenlített játék folyt, de a hajrá ismét totális zöld-fehér dominanciát, és két újabb hazai gólt hozott, így összességében ilyen arányban is megérdemelten nyert a Ferencváros.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések