Jenkei András, 2015.10.27. | Kézilabda

Tanulva múlt heti hibáiból, ezúttal végig koncentrálva, eredményes játékot bemutatva, tizennyolc gólos győzelmet aratott a Vasas. 

 

Szentendrei NKE - Vasas 14-32 (12-16)
Vasas:
Balog – Hárs 7, Borbás, Barczi 2, Kocsis 3 (1), Becséri 8, Rózsa 5. Csere: Katona 4, Németh 2 (1), Tóth 1, Lyngby, Nagy, Tzintzis (kapus).
Vezetőedző: Csík János

Kiállítás: 6 perc illetve 10 perc
Hétméteres: 3/0 illetve 3/2

Nem volt egyszerű dolga Csík János vezetőedzőnek a forduló előtt, hiszen csapata legutóbb csalódást keltő döntetlent ért el Balatonbogláron. A mesteredző elmondása szerint elsősorban nem is az eredménnyel, hanem a mutatott játékkal és hozzáállással voltak gondok, így a szentendreiek elleni találkozó előtt ismét felhívta a lányok figyelmét arra, hogy maximális koncentrációt vár el mindenkitől. 

Úgy tűnik szavai meghallgatásra találtak, a lányok álomszerű kezdést produkálva bő tízpercnyi játék után már hét góllal vezettek. A vasasos erődemonstráció után a hazaiak rendezni tudták soraikat, de ez csak arra volt elég, hogy hátrányukat a félidő végéig négygólosra csökkentsék. 

A fordulás után a szentendreiek edzője elsősorban a fiatalabb játékosait küldte pályára, akik ezen a vasárnapon nem tudták felvenni a harcot a szépen és látványosan játszó csapatunkkal. A mieink nagy kedvvel és eredményesen játszottak, míg az ellenfelünk csupán elvétve jutott el a kapunkig.  Szép számmal lőtte a gólokat Becséri Kitti és Hárs Adél, előbbi nyolc, míg utóbbi hét góllal vette ki a részét a tizennyolc gólos sikerből. 

Csík János vezetőedző értékelése:
- A NEKA elleni fiaskó után kicsit rendet kellett tennem a fejekben. A lányok ezúttal maximálisan fel tudtak pörögni a mérkőzésre és esélyeshez méltóan játszottak. Ezt várom el tőlük a jövőben is. A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk azt a Győri ETO II-t, amely megszorongatta az éllovas Szekszárdot, így nem számítok könnyű mérkőzésre, de ahhoz, hogy feljutási esélyeinket életben tudjuk, tartani mindenféleképpen győznünk kell. 


Hirdetések