2015.10.19. | Röplabda

Villám Lilla vezérletével fontos győzelemmel kezdte az idényt junior röplabdacsapatunk, miután négy szettben sikerült felülmúlnia a Nyíregyháza együttesét.

FATUM-Nyíregyháza – Vasas Óbuda – KRA 1:3 (24, -14, -14, -18)

Vasas Óbuda: Bodovics 10, Windisch 5, Villám 30, Benedek 19, Durst 5, Czettli 1. Csere: Nagy M. (liberó).

 Az első játszmában még alkalmazkodtak játékosaink a kissé szokatlan játékrendszerhez, így a hazaiak kerültek előnybe. A folytatásban azonban jóval határozottabban és pontosabban röplabdáztak a mieink, Villám Lilla tarthatatlannak bizonyult, így két sima szettben fordítani tudtunk. A negyedik játszmában Villám mellett már Benedek Gabriella is alaposan kivette részét a pontgyártásból, így végül mindhárom pontot elhozta csapatunk Nyíregyházáról.

Fotó: Doba István

Buday Balázs vezetőedző értékelése:

Nem volt egyszerű feladatunk, hiszen Pekárik Eszter kiválása miatt kényszerfelállásban kellett játszottunk. Szerencsére Czettli Emese vállalta a mérkőzést, így létszámban pont megvoltunk. Az első játszmában kerestük a ritmust, nagyon dadogott a nyitásfogadásunk, de így is sikerült egy szoros szettet vívnunk. Miután sikerült megnyugodnunk onnantól kezdve a mi játékunk dominált, amit a három simán megnyert szett is mutat.  


Hirdetések