, 2015.10.13. | Vízilabda

Mindhárom utánpótláscsapatunk sikerrel zárta a vasárnapi fordulót a Kőér utcában.

Országos Ifjúsági Bajnokság - 2. forduló

Racionet Honvéd – Vasas Sport Club 7-12 (2-4, 1-5, 2-1, 2-2)

Vasas SC gólszerzői: Burián Gergely 7, Fazekas Gergő 2, Bencz Rolf 1, Máté Zalán 1, Korom Tibor 1.

Fodor Rajmund értékelése:

Mind a BVSC mind a Honvéd is erős ellenfélnek számít, örülök neki, hogy nyerni tudtunk a Kőér utcában. Azt gondolom, hogy szép vízilabdázással, jó eredményt tudtunk elérni, ami külön kiemelendő, hogy ezúttal feleannyi gólt kaptunk, mint a BVSC ellen, ami azt mutatja, hogy a védekezésünk is egyre jobb.  Pénteken, Szombathelyen játsszunk, ott is a lehető legjobb eredmény elérése a célunk.


Országos Serdülő Bajnokság – 2. forduló

Racionet Honvéd – Vasas Sport Club 8-11 (2-3, 1-4, 3-3, 2-1)

Vasas SC gólszerzői: Hajdu Attila 4, Jansik András 3, Vince Bence Zsolt 3, Farkas Renátó 1.

Plézer János értékelése:

Nagyon parázsmérkőzést játszottunk a Honvéd ellen. A gyerekek jól reagáltak a kőkemény férfias játékra, bár kicsit elvitte őket a hév. Igaz, a győzelem egy percig sem volt veszélyben, de a végére a kiállítások miatt elfogytunk. Néhány játékosomtól többet várok, mert ez nem egy olyan hajó ahol van helye a potyautasoknak.

 Országos Gyermek Bajnokság – 2. forduló

Racionet Honvéd – Vasas Sport Club 5-14 (0-5, 1-1, 1-3, 3-5)

Vasas SC gólszerzői: Faragó Tamás 3, Tóth-Gili Tamás 3, Böröczky Marcell 3, Konarik Ákos 2, Kollarics Gábor 1, Valkó Bence 1, Záveczki Zoltán 1.

Kemény Kristóf értékelése:

A srácok egész héten tisztességesen elvégezték a munkát, a találkozóra fejben is és testben is maximálisan felkészültünk. Ennek volt az eredménye a 6-0-s kezdésünk is, amire ellenfelünk nem tudott érdemben válaszolni. A találkozón már vezettünk tíz góllal is. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, csapatként is jól muzsikáltunk, de még mindig nem vagyok teljesen megelégedve a látottakkal.


Hirdetések