Jenkei András, 2015.09.30. | Vízilabda

Magabiztos győzelemmel kezdte az OB I-es szezont a VasasPlaket.

KSI SE – VasasPlaket 8-14 (3-5, 1-4, 4-3, 0-2)
Széchy uszoda, 100 néző.

Vezette: Németh A., Marosvári

KSI: Horváth A. – Hangody L., Boros 2, Balla, Baj 1, Marnitz Márk 1, MIKLÓS 4. Csere: Leposa (kapus), Teleki, Jávor, Bicskei, Zerinváry, Szabó Balázs, Rákos.
Edző: Keszthelyi Tibor

Vasas: Jónás – Mészáros Cs., Szarics 2, Takács Bálint 1, Simon H. 1, BÓBIS 4, GYÁRFÁS 3. Csere: STEINMETZ Á. 1, Hőna, Burián 1, Várnai 1, Bencz, Fazekas G.
Edző: Földi László

Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 9/4
Gól – ötméteresből: 2/1, ill. –
Kipontozódott: Szabó Balázs (17. p.)

"Fölé, mellé, kapufa, vagy a kapus megfogja" -  szólt a KSI utánpótlásából verbuválódott hazai gyerekszurkolók dala minden Vasas támadásnál a Széchy uszoda nyitott medencéjének lelátóján.

A körülbelül száz fős nézősereg többi része pedig eközben vacogva figyelte a VasasPlaket szezonbeli első OB I-es meccsét. A csípőssé váló őszi időben aligha jutott eszébe bárkinek, hogy milyen jó kis nyári sport a a vízilabda...

KSI-kórus ide vagy oda, a rontás nem nagyon ártott a mieinknek, hiszen szerda este tizennégyszer is jól céloztak a Vasas-játékosok, és Bóbis, valamint Gyárfás vezérletével végül hattal győzték le a KSI-t. 

Kezdetnek biztató teljesítmény volt, ahogy annak is örülhettünk, hogy szinte egyenesen a repülőtérről a helyszínre érkezett új brazil légiósunk, Adría Delgado, akivel teljessé vált a 2015/16-os keret. A brazil fiú egyelőre még nem játszhat, hiszen él a korábban Magyarországon összeszedett eltiltása, de a ma látottak alapján nélküle sem kell feltartott kézzel fogadnunk a Debrecen csapatát a következő fordulóban.


                                                                                                    fotó: Doba István


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések