Jenkei András, 2015.09.28. | Kézilabda

Magabiztos győzelmet arattak a Vasas kézilabdázói az FTC második csapata ellen a Népligetben. 

FTC II.  –  Vasas 21-28 (11-14)
Népliget

Vezette: Bujdosó, Horváth V.

Vasas: Tzintzis – Hárs 4, Barczi 3, Borbás 3 (1), Becséri 6, Pados 3, Rózsa 6, Csere: Kocsis 3, Lyngby, Tóth.

Kiállítás: 6 perc  ill. 10 perc
Hétméteres: 4/1 ill. 2/1

Magabiztosan kezdtük a vasárnapi Fradi elleni mérkőzést, hamar háromgólos előnyre tettünk szert, elsősorban Hárs Adél jóvoltából. A magabiztos előny aztán talán túlságosan is megnyugtatta  a mieinket, a védekezésünk lazább lett, így a hazaiak felzárkóztak. A félidő utolsó tíz percében Csík mester időkérése után szemmel láthatóan összekapták magukat a  lányok, és a sikeres védekezést eredményes támadások is követték

A második félidőben támadásban elsősorban Becséri Kitti és Rózsa Vera villogott, ketten együtt ebben a játékrészben nyolcszor találtak be a Fradi kapujába. A második félidő közepére a vendéglátók teljesen hitehagyottá váltak, így nem volt kérdéses a siker.

Csík János szakmai-igazgató értékelése a találkozó után. 
- Jó mérkőzést vívtunk a Népligetben. A védekezésünk egy idő után összállt, sok leindításos gólt tudtunk szerezni, elsősorban Rózsa Vera révén. Örülök annak, hogy egyre többször találunk be átlövésből is, bár ebben a játékelemben még mindig van hová előrelépnünk. A kapuban ezúttal is jól védett Tzintzis, aki stabilitást adott a csapatnak. A következő fordulóban végre hazai pályán játszhatunk, a Marcali ellen, szombaton csak a győzelem az elfogadható eredmény.

 


Hirdetések