, 2015.09.22. | Jégkorong

U18-as csapatunk szombaton legyőzte a MAC-ot, így három-három ponttal lett gazdagabb az EBJL-ben illetve hazai pontvadászatban is.

MAC Budapest - Vasas SC 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)
Vasas SC gólszerzői:
Szlépka Armand 2, Bukor Rajmund)

Szombat délután a MAC otthonába látogatott el csapatunk, ahol a mérkőzésnek kettős tétje volt, hiszen mind a hazai mind pedig az EBJL bajnokságba is beleszámított a végeredmény. A meccset Székely-Mádai László legénysége kezdte jobban, a 7. percben Takács Noel passzából Szlépka Armand tudott gólt lőni. Az előnynek nem örülhettünk sokáig, a harmad derekán a hazaiak ki tudtak egyenlíteni. Sőt, a második játékrész elején a MAC-osok magukhoz ragadták az előnyt, igaz nem sokáig, hiszen Szlépka újabb góljával ismét egyenlő volt az állás. A gyors gólváltást követően úgy tűnt egyik csapat sem tud betalálni, s talán fejben már mindenki a hosszabbításra gondolt, amikor is jött Bukor Rajmund, aki győzelmet érő gólt lőtt.

Ami a folytatás illeti nem vár könnyű feladat a fiúkra, hiszen a héten egy magyar bajnoki és két osztrák ligás találkozón is jégre lépnek.

Székely-Mádai László, az U18-as csapat vezetőedzője a találkozó után a következőképpen értékelt:

Nagyon örülök a győzelemnek, hiszen sikerünknek köszönhetően hat pontot szereztünk. A mérkőzésen inkább a taktikusság mintsem a szép hoki dominált. A srácokkal nagyon elégedett vagyok, mert a mérkőzés előtt megbeszélteket nagyrészt sikerült betartaniuk. Alázatosak, fegyelmezettek voltak, gratulálok nekik! Bízom a hasonló sikeres folytatásban.


Hirdetések