, 2015.09.14. | Jégkorong

U18-as csapatunk szombaton hosszabbításban kapott ki a Klagenfurttól, míg vasárnap egygólos győzelmet aratott a Villach felett az EJBL-ben.

Vasas SC - EC-KAC 3-4 (0-0, 1-1, 2-2, 0-1)

Vasas SC gólszerzői: Kováts Máté, Szlépka Armand, Jancsó Dávid

A szombati Klagenfurt elleni mérkőzésen Székely-Mádai László és Horváth András fiai az 59. percig kiváló játékkal kontroll alatt tartották a mérkőzést, ám a vendégeknek egy nagy hajrát követően sikerült 1:3-ról kiegyenlíteniük. A hirtelen halálban ellenfelünk ismét emberelőnybe került, amit ki is tudtak használni, így a végeredmény 3:4 lett.

Székely-Mádai László vezetőedző értékelése:

Csak saját magunkat hibáztathatjuk az elhullajtott két pont miatt. Buta hibákat, fegyelmezetlenségeket követtünk el, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A jövőben az ilyen mérkőzéseket meg kell nyernünk.


Vasas SC - EC VSV 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)

Vasas SC gólszerzője: Oroszi Álmos

Nem volt sok ideje Székely-Mádai László csapatának a sebek nyalogatására, hiszen vasárnap újabb EJBL forduló várt rájuk a Villach ellen. A hatvanpercnyi játékidő alatt egyértelműen a Vasas dominált, amit jól mutat a 34-19-es kapura lövési arány is. Számos gólhelyzetet alakítottak ki a vasasos fiúk, melyből egyet Oroszi Álmos emberelőnyben gólra is tudott váltani. Ellenfelünk becsülettel próbálkozott, de ezúttal a védelem és Medgyes Csaba is kiemelkedően teljesített, így kapott gól nélkül zárt a Vasas.

A találkozó után Székely-Mádai László értékelt:

Végig fölényben játszottunk, amit a harminc fölötti kapura lövés is jól mutat. Általában a hokiban egy lőtt gól kevésnek szokott bizonyulni, de ezúttal elég volt a győzelemhez, hiszen a védekezésünk nagyszerű volt. A hétvégén két meccsből négy pontot szereztünk, ami azt gondolom, hogy jó eredménynek számít. A következő fordulóban a MAC-hoz látogatunk el, ahol természetesen nyerni szeretnénk.


Hirdetések