Jenkei András, 2015.09.12. | Kézilabda

A  2015/16-os bajnokság első mérkőzésén, alulmaradtak a Vasas kézilabdázói.

Szekszárdi FGKC – Vasas 21-13 (11-6)
Szekszárd

Vezette: Horváth P., Marton

Vasas: Fekete  –  Hárs 1, Barczi 2, Borbás 3, Németh, Pados 3, Rózsa, Csere: Kocsis, Becséri 2, Lyngby, Katona 1, Ködmön, Tóth B. 1, Nagy C., Tzintzis, (kapus)

Csík János vezetőedző:
- Nehéz meccsre készültünk, nem is lett másként. A hazai közönség által teremtett hangulat elbizonytalanította kevésbé rutinos játékosainkat. Támadásaink során rengeteg technikai hibát vétettünk, kihagyott helyzeteink miatt gyakorlatilag az első húsz percben elment a meccs. Onnantól – ahogy mondani szokták – már csak futottunk az eredmény után. Ellenfelünk jobban kézilabdázott, és talán a győzelmet is jobban akarták.
Nem úgy sikerült az első mérkőzésünk, ahogy szerettük volna, talán a legnagyobb riválisunkkal szemben maradtunk alul. Tanulnunk kell ebből az összecsapásból, és legközelebb jobban kell mindent csinálni. Sajnálom, hogy a következő hazai mérkőzésünket nem tudjuk a Fáy utcában játszani, az ismerős környezet nagy segítséget jelentene. Van azonban a lányokban tartás, bízom benne, hogy a következő találkozóinkon győzni tudunk, és a siekerek megadják a szükséges lendületet céljaink eléréséhez.


                                                                                  fotó: Doba István


Hirdetések