Jenkei András, 2015.09.11. | Kézilabda

A Vasas kézilabdázónői ma este Szekszárdon kezdik meg bajnoki szereplésüket.

A korábbi évekkel ellentétben idén az NB I B Nyugati-csoportjába osztottak be minket, és mindjárt egy rangadóval kezdünk, hiszen szekszárdi vendéglátóink hozzánk hasonlóan az elsőosztályba történő feljutást tűzték ki célul.

Játékosaink önbizalommal telve várhatják a szezonrajtot, hiszen a főpróbául szolgáló kedd esti edzőmérkőzésen fölényes, tízgólos győzelmet arattak Egerben. 

Csík János mesteredzőt kérdeztük csapatáról:
- Az utóbbi hetekben rengeteg edzőmérkőzést játszottunk, változó teljesítménnyel. Az már tisztán látszik, hogy a védekezésünk rendkívül stabil lábakon áll, hiszen rendszerint húsz gól körül tudtuk tartani ellenfeleinket. A támadásaink befejezésén, a hatékonyabb átlövések terén viszont van még mit csiszolnunk. 
Rögtön az első mérkőzésen az egyik legnagyobb riválisunkkal fogunk találkozni. Mindkét csapat számára rendkívül fontos a jó bajnoki rajt, egy szekszárdi győzelem nagy lökést adhatna nekünk a továbbiakra. Persze akkor sem kell elkeseredünk ha nem úgy sikerül a találkozó ahogy szeretnénk, hiszen lesz még mód a javításra. A kívánságom az, hogy pénteken játsszunk jól, minden játékosom a lehető legjobban végzze el a rá kiszabott feladatát, és majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. 

 

 


Hirdetések