, 2015.09.08. | Jégkorong

U20-as csapatunk vereséget szenvedett az EYBSL második fordulójában, míg az eggyel fiatalabbak 5-0-s sikerrel kezdték a bajnokságot.

EBYSL 2. forduló

HC Orli Znojmo - Vasas SC 14-2 (3-1, 6-0, 5-1)

Gólszerzőink: Szlama Dániel, Kováts Máté

Két alapemberünket (Kaiser Vilmos, Sándorffy Richárd) sérülés miatt nélkülöző csapatunk nagy vereségbe szaladt bele az EBYSL egyik top csapata, a Znojmo otthonában. A hazaiak ezúttal a játék minden elemében jobbnak bizonyultak. A szoros első harmad (3:1) után a Znojmo a hátralévő negyven percben tizenegy gólt lőttek, míg a mieink csak egyet, így a végeredmény kiütéses 14-2 lett.

Jánosi Csaba értékelése a találkozó után:

Nagyon jó csapattal találkoztunk, sajnos reális az ekkora különbség. A Znojmo nagyobb kerettel dolgozik és ezúttal a hoki minden elemében felülmúltak minket. Sajnos a taktikai felkészültségünk még nem százszázalékos, így sokszor buta hibákat vétettünk. Fontos, hogy egy ilyen arányú vereség után is hinni kell magunkban és az elvégzett munkában, amely hosszútávon meghozza majd az eredményt is. Szombaton Klagenfurtba utazunk, igyekszünk addig is rendet rakni a fejekben.


EBJL 1. forduló

LLZ Stmk. Süd - Graz99ers - Vasas SC 0-5 (0-0, 0-3, 0-2)

Gólszerzőink: Rózsa István, Jancsó Dávid, Szlépka Armand, Csiki Attila és Oroszi Álmos

U18-as csapatunk az idény első EBJL mérkőzésén 5-0-s arányú magabiztos győzelmet aratott Grazban. Csapatunk erősségét mutatja az, hogy az öt gólunkat, öt különböző játékosunk szerezte. A nagyarányú győzelemhez nagyban hozzájárult Bozsó Kristóf is, aki tizennyolc lövést hárított a Vasas kapujában.

Székely-Mádai László értékelése a találkozó után:

Nagyon örülök annak, hogy jó szezonkezdést tudtunk produkálni. Azt látjuk, hogy még sok helyen kell javulnunk, de az már a mérkőzésen is látszódott, hogy jó úton járunk. A találkozó során mindhárom sorunk nagyszerűen hokizott. Ki kell emelnem a kiváló emberelőnyös játékunkat is, amelyből három gólt lőttünk.

 


Hirdetések