Jenkei András, 2015.08.29. | Labdarúgás

... és ezúttal is hajrában maradtak alul a Vasas labdarúgói, az NB I soros fordulójában.

Vasas – MTK 0-1 (0-0)
Illovszky-stadion, 1800 néző.

Vezette: Németh: 

Vasas: Nagy – Pajovics, Grúz, Debreceni, Osváth – Vida (Adamovics, 72.), Vukasovics, Berecz (Kenesei, 83.) – Lázok, Ubiparip (Novák, 62.), Remili.
Szakvezető: Szanyó Károly

MTK: Hegedüs – Bese, Grgic, Vukmir, Vadnai – Vass (Szatmári, 69.), Thiam – Gera, Kanta, Hrepka (Ramos, 65.) – Torghelle (Poór, 88.).
Vezetőedző: László Csaba

Gólszerző: Szatmári (86.)
Sárga lap: Vass (64.), Vadnai (67.), Hegedűs (84.)

A találkozó előtt a rasszizmus elleni küzdelem jegyében csapatkapitányunk, Remili Mohamed olvasta fel a Polgári Platform kiáltványát, majd a Vasas SC tiszteletbeli elnöke, a legendás Raduly József végezte el a kezdőrúgást.

Biztatóan indult maga a meccs is, hiszen a kezdés után nem sokkal szerb csatárunk, Ubiparip ziccerben rontott. Ezután is kézben tartottuk a mérkőzést, a labdával többnyire az MTK térfelén játszottak a labdarúgók, ám a legnagyobb bravúrt mégis a mi kapusunknak kellett bemutatnia.

A fordulás után kiegyenlítettebb lett a kép, mindkét oldalon maradtak ki lehetőségek, egyre inkább úgy nézett ki, hogy itt ma nem születik gól. Aztán mégis... Védőink egy pontrúgás után elméláztak, a kék-fehér mezes támadó pedig nem hibázott. A hosszabbításban aztán volt még egy kavarodás a vendégek kapuja előtt, de egyenlíteni nem sikerült, így továbbra is hat pontunk van a bajnokságban.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések