Jenkei András, 2015.08.14. | Kézilabda

Kézilabdázóink két hete kezdték meg a felkészülést az új idényre, Csík János vezetőedzőnk röviden értékelte az eddigieket.

Szerdán a Kecskeméti NKSE, pénteken pedig az Eszterházy KFSC kézisei vendégeskedtek a Fáy utcába. Mindkét együttessel kétszer is – délelőtt, valamint délután  – megmérkőztek a mieink. Az eredmény természetesen másodlagos volt, a hangsúly magán a játékon volt.

Csík János vezetőedző:
- A legnagyobb munka közepette, a felkészülés második hetének végén játszottuk ezt a két-két edzőmeccset. Elsősorban a monotónia oldása volt a cél, ám mivel számos új játékosunk is van, a lehető legeredményesebb csapat kialakításának érdekében is jó szolgálatot tesznek ezek a tesztmeccsek.
Az Eszterházy KFSC elleni péntek délutáni játék a tizedik foglalkozás volt ezen a héten, de nekem úgy tűnt, hogy a lányok ennek ellenére kifejezetten jó állapotban vannak. Elszántak, motiváltak, ami mindenképpen bizakodásra ad okot. Most úgy látom talán csak egyedül átlövő poszton adódhatnak gondjaink, de ha fiatal játékosaink a megfelelő ütemben fejlődnek, akkor egyáltalán nem biztos, hogy kell még erősíteni a kereten.

 


Hirdetések