Jenkei András, 2015.06.17. | Vívás

Jó hangulatú rendezvényen búcsúzott a maga mögött hagyott idénytől a Vasas vívó szakosztálya.

Rendkívül eredményes esztendőt zártak a Vasas vívói, bár még nincs teljesen vége a szezonnak, hiszen az a moszkvai felnőtt világbajnoksággal fejeződik be, reményeink szerint további sikerekkel.

Legjobbjaink az országos bajnokságoktól kezdve, korosztályos és felnőtt világversenyeken át, érmek garmadáit gyűjtötték be, és talán az is hasonlóan lényeges adat – a jövő sikereinek záloga –, hogy közel 250 fiatal látogatja nap, mint nap az edzéseket Pasaréten.
Ferjancsik Domonkos szakosztály elnök méltán vehette át Polgár Veres Árpádtól, a Vasas SC sportszakmai elnökhelyettesétől, a klub „Év szakosztálya” kitüntetését.

Dr. Boros György szakosztály-igazgató:
- Az olyan eredmények – csak Szilágyi Áron és Szász Emese közelmúltbeli Európa-bajnoki szereplését említem – adják az energiát a munkánkhoz, amelyekben a 2014/15-ös idényben szerencsére bőségesen volt részünk. A klasszisok sikerei a kicsik számára is biztosítják a motivációt, ráadásul gyakran találkozhatnak is a példaképekkel a Kovács Pál vívócsarnokban. Tizenkét szakember foglalkozik a versenyzőinkkel, a magas szintű szakmai munka a biztosíték arra, hogy a hagyományainkat folytatni is fogjuk majd.


Hirdetések