Jenkei Dániel, 2015.06.03. | Klub

Klubunk elnöke reagált a Magyar Közlönyben megjelent, stadionépítéssel kapcsolatos átcsoportosítások hírére.

Markovits László, a Vasas Sport Club elnöke:

„Semmiféle pánikot vagy meglepetést nem okozott számunkra a Magyar Közlönyben megjelent határozat, miszerint a Kormány elvonta az idei évre szánt forrásokat az Illovszky Stadion rekonstrukciója kapcsán.

Teljesen logikus és ésszerű lépés történt a Kormány részéről, hiszen az Illovszky Stadion kapcsán már korábban egyértelművé vált, hogy idén nem kezdünk neki a rekonstrukciónak.

Ahogy azt a közelmúltban tartott szurkolói találkozón is elmondtam, a tervezett stadionépítési program lehetséges ütemezése nem változott, így továbbra is reális esélyt látok arra, hogy lelátókkal teljesen körbezárt stadion épüljön a 2016/17-es szezonban. Jelen pillanatban a szükséges egyeztetések folynak, amely kapcsán eldőlhet, hogy milyen forrással és milyen ütemezéssel épülhet meg az új Illovszky Stadion.

Ezt az ütemezést figyelembe véve a következő szezon kapcsán már több egyeztetésre is sor került az MLSZ illetékes vezetőivel, azon dolgozunk, hogy a következő idényben a Vasas és az MTK hazai mérkőzéseinek a Fáy utca adhasson otthont."


Hirdetések