Jenkei András, 2015.05.23. | Labdarúgás

A hátralévő két mérkőzéstől függetlenül a Vasas labdarúgói megnyerték a 2014/15-ös idény NB II-es bajnoki címét, és ősztől az NB I-ben folytatják.

A legutóbbi fordulóban aratott fölényes hazai győzelem még csak előrevetítette a bajnoki aranyat, ám a tegnap lejátszott, és döntetlennel záruló Mezőkövesd-Gyirmót rangadó után, már a mai soproni kirándulásunktól függetlenül miénk a bajnoki cím.

A Vasas SC – mint a Vasas Futball Kft. százszázalékos tulajdonosa – elnöksége gratulál, és köszöni a régen várt sikert Jámbor János főtámogatónak, Vancsa Miklósnak a Vasas Futball Kft. ügyvezetőjének és munkatársainak, Szanyó Károly vezetőedzőnek, a szakmai stáb tagjainak, a játékosoknak, és nem utolsósorban mindazoknak, akik a mögöttünk hagyott hosszú években hozzájárultak ahhoz, hogy újra a fényes hagyományoknak megfelelő helyére jusson a Vasas felnőtt labdarúgása. Köszönjük szurkolóink kitartását is, akik a nehéz időkben sem fordultak el a piros-kék színektől.

Markovits László klubelnök, valamint Jámbor János főtámogató által bő egy esztendővel ezelőtt kiadott közlemény szellemében elindultak az egyeztetések, hogy az elsőosztályban is sikeres futballcsapatnak szurkolhasson a Vasas-család.


Hirdetések