Jenkei András, 2015.05.21. | Vívás

„A hónap műhelye” díjat és az azzal járó fél millió forintos sportszervásárlási utalványt vehetett át a Vasas SC vívószakosztálya a márciusi nemzetközi sikereinek köszönhetően. 

Az áprilisi közönségszavazás során szakosztályunk a harmadik helyen végzett, de a kuratóriumi rangsorban a vasasos vívók lettek a legjobbak, így a két rangsor összesítése után a Vasas SC vívószakosztály lett április hónap műhelye. 
Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország 2013-ban díjat alapított a legeredményesebb, legmagasabb színvonalú szakmai munkát végző, az utánpótlás-neveléssel hitvallásszerűen foglalkozó utánpótlás-nevelő műhelyek anyagi és erkölcsi elismerésére. A díjat havonta, az adott hónap eseményei, eredményei alapján az arra legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelő szakosztály nyeri el kuratórium, valamint az Utanpotlassport.hu honlapon zajló közönségszavazás eredményeként. 
2015 április

A közönségszavazás eredménye: 
1.UTE Kaisei (karate,Budapest) 353 szavazat, 1 h. sz.
2.Mogyi Bajai Judo Club 271 szavazat, 2 h. sz.
3.Vasas SC (vívás, Budapest) 128 szavazat, 3 h. sz.
4.Medúza 21 SE (szinkronúszás, Budapest) 110 szavazat, 4 h. sz.
5.Alba Öttusa SE (Székesfehérvár) 67 szavazat, 5 h. sz.

A kuratóriumi döntés eredménye
1 . Vasas SC (vívás, Budapest) 4 h. sz.
2 . Mogyi Bajai Judo Club 8 h. sz.
3 . Alba Öttusa SE (Székesfehérvár) 13 h. sz.
4 . UTE Kaisei (karate,Budapest) 15 h. sz.
5 . Medúza 21 SE (szinkronúszás, Budapest) 20 h. sz.

A végeredmény
1 . Vasas SC (vívás, Budapest) 7 h. sz.
2 . Mogyi Bajai Judo Club 10 h. sz.
3 . UTE Kaisei (karate,Budapest) 16 h. sz.
4 . Alba Öttusa SE (Székesfehérvár) 18 h. sz.
5 . Medúza 21 SE (szinkronúszás, Budapest) 24 h. sz.


                                                                  fotó: Doba István (archív)

A legkisebb összesített helyezési számot (h.sz.) elérő győztes „A hónap műhelye”-díj mellé elnyerte a Decathlon 500.000 forintos sportszervásárlási utalványát. A végeredményt meghatározó összesített helyezési szám a közönségszavazáson elért helyezés (20 százalék) és a három kuratóriumi tag rangsora alapján (4x20 százalék, mivel a MOB voksai duplán számítanak) alakult ki. A közönségszavazás győztese – függetlenül a fődíjon elért helyezésétől – a Decathlon 100.000 forintos sportszervásárlási utalványát nyeri el. 


Hirdetések