, 2015.05.12. | Kézilabda

Hozta a kötelezőt junior csapatunk, amely harminckét góllal múlta felül ellenfelét az NB I/B junior bajnokságban.

Könnyed győzelmet aratott junior csapatunk Nyíradonyban. Laki Bianka vezérletével a Vasas harminckét góllal múlta felül ellenfelét.

NB I/B női junior kelet - 25. forduló
Nyíradony-Vasas SC 11-43 (7-20)
Vasas SC összeállítása: Márity Laura (kapus), Kindlik Bianka 5, Keszthelyi Dóra 9, Horváth Kinga 1, Szemerédi Erika, Laki Bianka 13, Halász Henrietta. Csere: Szatmári Melinda 6, Nyitrai Ágnes 4, Bálega Noémi 2, Magos Eszter 2, Szabó Lilla 1. Vezetőedző: Győrffy Sándor

Győrffy Sándor értékelése: A mérkőzés előtt azt kértem a lányoktól, hogy vegyék komolyan a találkozót és próbáljunk meg minél nagyobb gólkülönbséggel nyerni. Ez sikerült is, hiszen a harminckét gólos különbség önmagáért beszél. A második félidőre a védekezésünk még jobban összeállt, csupán négy gólt lőtt ellenfelünk. Gratulálok a lányoknak!


Tetemes hátrányt ledolgozva, végül döntetlent ért el a Vasas SC II. a tabella második helyén álló Tatai AC ellen.

NB II női felnőtt Észak – 21. forduló
Vasas SC II – Tatai AC 25-25 (10-14)
Vasas SC összeállítása:
Márity Laura (kapus), Tóth Borbála 6, Ködmön Krisztina 2, Szemerédi Erika, Kerék Fanni 3, Laki Bianka 8, Halász Henrietta 1. Csere: Szatmári Melinda 3, Jávorszky Lilla 1, Keszthelyi Dóra 1, Kollarics Fanni. Vezetőedző: Győrffy Sándor

Győrffy Sándor értékelése: Ellentétes félidőket produkáltunk. Az első játékrészben semmi sem sikerült, a lányok motiválatlanul, rendkívül sok hibával játszottak. A második félidőre rendeztük a sorainkat és összekaptuk magunkat és egy kis szerencsével akár a mérkőzést is megnyerhettük volna. Nem értem, hogy miért nem tudtunk az első perctől kezdve úgy játszani, ahogy azt a második félidőben tettük.


Hirdetések