, 2015.04.21. | Vízilabda

Fodor Rajmund együttese a szezon egyik legjobb játékával legyőzte a fővárosi rivális, KSI SE csapatát, így a hétvégén harcba szállhat az ötödik helyért.

Vasas Sport Club – KSI SE 11-7 (5-0, 1-2, 3-2, 2-3)

Vasas SC összeállítása: Molnár Benedek Ákos (kapus), Fazekas Gergő 1, Sóvári Gergely 2, Kiss Kristóf Szeif 1, Burián Gergely 1, Tóth Zsombor 3, Fodor Richárd. Csere: Varga Szabolcs 1, Windisch Kristóf, Krausz Ádám, Bencz Rolf 1. Vezetőedző: Fodor Rajmund

Sok kritika érte korábban csapatunkat, amiért sokszor átaludták a mérkőzések elejét ezzel is előnyt adva az ellenfeleknek. Ezúttal viszont megtört a jég és olyan kezdést produkáltak Tóth Zsomborék, amilyenre az eddigi szezonban még nem nagyon volt példa, nyolcpernyi játék után már 5-0-ra vezetett a csapatunk. Szerencsére a magabiztos előny tudatában is helyén volt az angyalföldi fiúk szíve, akik a mérkőzés hátralevő részében taktikus és eredményes játékkal őrizni tudták a vezetésüket. A KSI SE ugyan egyszer felzárkózott két gólra, de az egyenlítésre esélyük sem volt.  

Az ifjúsági csapatunk ezzel a győzelemmel a nyolcadik helyen zárta az alapszakasz küzdelmeit, így a helyosztó mérkőzések során az 5-8. helyért szállhatnak vízbe vasárnap a Széchy Tamás uszodában.

Rájátszás az 5-8. helyért:

2015. ápr. 26. 10:00 KSI SE – Vasas SC
2015. ápr. 26. 11:15 Pécsi Sport Nonp – Bp. Honvéd SE
2015. ápr. 25. 16:00 Mérkőzés a 7. helyért
2015. ápr. 25. 17:15 Mérkőzés a 5. helyért

Fodor Rajmund értékelése:

Örülök a remek kezdésünknek, amely megadta a mérkőzés az alaphangját. A második negyedtől kezdve csupán annyi volt a feladatom, hogy a srácokat lendületben tudjam tartani. A fiúk ezúttal mindent megtettek a győzelem érdekében, amiért dicséret illeti őket. Remélem, ezt a formát tartani tudjuk a hétvégi rájátszásra is.

A sors fintora, hogy vasárnap az első meccsünket újra a KSI-vel fogjuk játszani, de ne tévesszen meg senkit a mostani eredmény, a vasárnapi egy teljesen más találkozó lesz. Nagyon készülök a srácokkal mérkőzésre, hiszen mi vagyunk az egyetlen olyan csapat, amelynek nincs vesztenivalója. Mindannyian szeretnénk előrébb végezni a bajnokságban, s ehhez minden tőlünk telhetőt meg is fogunk tenni.


Hirdetések