, 2015.04.21. | Kézilabda

Győrffy Sándor csapata két papírforma győzelmet aratott a hétvégén.

NB I/B junior – 22. forduló

Kecskeméti NKSE - Vasas 18-30 (8-17)

Vasas SC összeállítása: Márity Laura (kapus), Magos Eszter 1, Keszthelyi Dóra 3, Jávorszky Lilla 5, Kerék Fanni 3, Laki Bianka 8, Szatmári Melinda 2, Csere: Kollarics Fanni 3, Kindlik Bianka 3, Horváth Kinga 2, Bálega Noémi, Dóczi Sára, Halász Henrietta, Nyitrai Ágnes, Szemerédi Erika.

Szombat délután a tabella második felében található kecskemétiekhez látogatott el junior csapatunk. A mérkőzés hozta azt, amire előzetesen számítani lehetett, az első perctől kezdve az angyalföldi lányok uralták a játékot. Laki Biankáék játszi könnyedséggel szerezték a gólokat, szám szerint harmincat, amire ellenfelünk csak tizennyolcszor tudott válaszolni, így csapatunk könnyed, tizenkét gólos győzelmet aratott.

Győrffy Sándor értékelése:

A találkozó nem volt túlságosan megerőltető számunkra, visszafogottabb játékkal is tudtuk hozni kötelezőt. Készülünk tovább, hiszen a következő két mérkőzés sorsdöntő lesz a számunkra. Szombaton az Eger elleni meccsen bebiztosíthatjuk a dobogós helyezésünket, míg rá egy héttel Debrecenben megszerezhetjük a második helyet is.

Fotó: Doba István


NB II – 18. forduló

XVII. ker. Lakóhelyi SE - Vasas SC II 24-29 (13-17)

Márity Laura (kapus), Kindlik Bianka 2, Ködmön Krisztina 7, Horváth Kinga, Szemerédi Erika, Kerék Fanni 8, Szatmári Melinda 5, Csere: Keszthelyi Dóra 4, Kollarics Fanni 2, Kovács Eszter 1, Dóczi Sára, Halász Henrietta, Nyitrai Ágnes.

Győrffy Sándor értékelése:

A kezdőcsapatom hozta az, amit elvárok tőlük. A találkozó során már tízzel is vezettünk, ekkor a cseresort küldtem pályára, de ezúttal ők nem tudtak hozzátenni a mérkőzéshez, sőt folyamatosan elkezdett csökkeni az előnyünk is. A tízgólos különbség négyre apadt, így több kulcsemberemet is vissza kellett küldenem a pályára. Csalódott vagyok, mert azt gondoltam, hogy a cserejátékosaim fel tudnak nőni a feladathoz, de ismét szembesülnöm kellett azzal, hogy néhányan hozzáállásbeli problémákkal küzdenek, amin a jövőben mindenféleképpen változtatniuk kell a siker érdekében.


Hirdetések