Jenkei András, 2015.04.19. | Labdarúgás

A Vasas 2:1-re verte a Szegedet az NB II-es bajnokság 24. fordulójában, és továbbra is vezeti a tabellát.

Vasas – Szeged 2011 2-1 (1-0)
Illovszky-stadion, 1200 néző.

Vezette: Molnár A. (Huszár, Máyer)

Vasas: Hermány – Bori, Grúz, Debreceni, Hangya – Vida, Czvitkovics (Vass P., 83.), Berecz – Remili (Ferenczi I., 75.), Kenesei K. (Ádám M., 64.), Lázok.
Vezetőedző: Szanyó Károly

Szeged: Szántai – Szabó P., Markovics, Farkas M., Mészáros M. – Berde, Oláh G. – Fitos (Polareczki, 58.), Hegedűs M. (Manga, 66.), Zelenyánszki (Kéri, 58.) – Germán.
Vezetőedző: Nyilas Elek

Gólszerző: Debreceni (44.), Ferenczi I. (82.), ill.: Szabó P. (76.) 
Sárga lap: Grúz (58.), Ferenczi I. (83.), Lázok (93.), ill.: Kéri (60.), Oláh (90.)

A két legutóbbi sikerrel megvívott bajnoki egyértelműsítette, lendületbe jött a Vasas, a riválisok pillanatnyilag mögénk szorulnak a feljutásért zajló versenyfutásban.
A szegediek elleni mérkőzést is az esélyeknek megfelelően kezdtük, az első fél órában jóformán csak a fehérmezes vendégek térfelén folyt a játék. Helyzeteink is akadtak, ám ezeket – köztük egy ziccert is  – elpuskáztuk. A félidő legvégén Lázok beadása után a tizenhatoson belül ide-oda pattogott a labda, Debreceni eszmélt leghamarabb és megszerezte a vezetést számunkra. 

A szünet után a vendégek bátrabb harcmodort választottak, többször is eljutottak a kapunkig, ám védőink asszisztálásra is szükség volt ahhoz, hogy egyenlíteni tudjanak. Túl sokáig nem örülhettek ennek, hiszen Czvitkovics szabadrúgásból élesen meglőtt labdáját Szántai csak a lécre tudta menteni. A lepattanó a gólvonal előtt gurult el, a nem sokkal korábban beálló Ferenczi pedig már kitudja hányadszor volt jókor, jó helyen. Gólja ezúttal három pontot ért.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések