, 2015.04.13. | Kézilabda

Ötgólos győzelmének köszönhetően a Vasas továbbra is harcban van a bajnoki címért.

Vasas SC – Balmazújvárosi NKK 30-25 (15-9)

Vasas SC összeállítása: Márity Laura (kapus), Laki Bianka 2, Magos Eszter 1, Szatmári Melinda 3, Horváth Kinga, Kerék Fanni 3, Jávorszky Lilla 2. Csere: Kollarics Fanni 8, Bálega Noémi 6, Keszthelyi Dóra 4, Szemerédi Erika 1, Dóczi Sára 1, Nyitrai Ágnes, Halász Henrietta, Szabó Lilla. Vezetőedző: Győrffy Sándor

Egy héttel a prágai nemzetközi torna után az NB I/B junior bajnokságban folytatta szereplését junior csapatunk, amely a középmezőnyhöz tartozó Balmazújvárost fogadta. A találkozót kissé idegesen, kapkodva kezdték az angyalföldi lányok, akik a félidő közepe felé kezdtek el tudásuknak megfelelően játszani. Szatmári Melinda rövid időben belül szerzett három góljának köszönhetően el tudtunk lépni ellenfelünktől, olyannyira, hogy Kollarics Fanni büntetőjével a játékrész végéhez közeledve már héttel is vezettünk.

A második félidőben a biztos előny tudatában Győrffy Sándor a cserejátékosait küldte pályára, ebben a játékrészben Bálega Noémi és Kollarics Fanni feleltek a gólgyártásért, ketten együtt tizenegy találatig jutottak. Úgy tűnt a Vasas kiütéses győzelmet arat a balmazújvárosiak felett, - hat perccel a vége előtt már kilenccel is vezettünk - de érthetetlen módon a végére teljesen kiengedtünk és a vendégek hat góljára csupán kétszer tudtunk válaszolni, így a végén „csak” öttel nyertünk.  

Fotó: Doba István

Győrffy Sándor értékelése:

A győzelemnek örülök, de a Prágában látottak alapján kicsit többet vártam a csapatomtól. Sokkal nagyobb odaadással és akarással kellett volna játszanunk. Reálisan nézve nagyobb gólarányú győzelmet kellett volna aratnunk.


Hirdetések