, 2015.03.31. | Vízilabda

Ifjúsági és serdülő csapatunk is fölényes győzelmet aratott a debreceniek felett.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság - 18. forduló

Vasas Sport Club – DVSE 11-3 (4-0, 3-2, 2-1, 2-0)

Vasas SC összeállítása: Molnár Benedek Ákos (kapus), Kovács Norbert, Varga Szabolcs, Windisch Kristóf, Kiss Kristóf 5, Burián Gergely, Fodor Richárd 1. Csere: Krausz Ádám, Korom Tibor, Trombitás Tamás 1, Sólyom Botond, Tóth Zsombor 2, Kopa Miklós 2. Edző: Dr. Steinmetz Ádám

Fodor Rajmund, az ifjúsági csapat vezetőedzője a múlt hétvégén Firenzében egy jótékonysági mérkőzésen vett részt, ezért a kispadra ezúttal Dr. Steinmetz Ádám ült le. A találkozó lefújása után olimpiai bajnokunk értékelte a látottakat.

A srácok sokat készültek a mérkőzésre és úgy érzem, hogy kamatostul vissza tudtunk vágni az őszi vereségért. Nagyon jól és összeszedetten vízilabdáztunk, a csapatnak jót tett a múlt heti UVSE elleni siker, hiszen végre elkezdtek hinni magukban és a képességeikben. Többre hivatott ez a társaság mint, amit a tabella  mutat. Nehéz meccsek várnak még ránk, de szeretnénk a rájátszásba kerülni, és ha az elmúlt hetek a formáját még a szezon végéig jegelni tudjuk, akkor egy szép eredményt is elérhetünk.


Fiú Serdülő Országos Bajnokság - 18. forduló

Vasas Sport Club – DVSE 14-8 (3-1, 4-2, 3-3, 4-2)

Vasas SC összeállítása: Dévai Kristóf (kapus), Jansik András, Korom Tibor 1, Trombitás Tamás 2, Burián Gergely 4, Sólyom Botond 2, Fodor Richárd 2. Csere: Tóth Kecskés Barnabás (kapus), Kispál Máté, Farkas Renátó, Fülöp István, Kardos Benedek, Dajka Bence 3, Péter Levente.  Edző: Dr. Steinmetz Ádám

Plézer Jánost, az UVSE ellen a bírók kiállították, így a csapat vezetőedzője az egymeccses eltiltás miatt a lelátóról nézte fiai szereplését. A kispadon az ifi meccshez hasonlóan, itt is Dr. Steinmetz Ádám ült a kispadon.

Dr. Steinmetz Ádám értékelése: Úgy érzem, hogy fiúk maximálisan megoldották a feladatot annak ellenére, hogy továbbra is sérülések hátráltatják a csapat felkészülését.

Plézer János értékelése: Papírforma győzelmet arattunk. A tizennégy lőtt góllal elégedett vagyok, de a nyolc kapott gólt soknak érzem. Sajnos a nyolc gólból hármat taktikai fegyelmezetlenség miatt kaptunk. A hibák ellenére a kötelezőt hoztuk, a zsebünkben van a három pont. A húsvét miatt pénteken és kedden is mérkőzést játsszunk, amire külön is készülnünk kell, de biztos vagyok abban, hogy a fiúk ezt a feladatot is sikeresen fogják abszolválni.


Fiú IGyermek Országos Bajnokság - 18. forduló

Vasas Sport Club – DVSE 5-11 (1-3, 1-3, 1-3, 2-2)

Vasas SC összeállítása: Mónus Marcell (kapus), Slezák Ádám, Kalácska Barnabás, Böröczky Bence, Konarik Ákos, Faragó Tamás, Csorba Tamás 1. Csere: Korom Dániel (kapus), Kállay Kristóf, Maschefszky Etele, Sólyom Levente, Hrisztov Gábor 1, Péter Levente 3, Tóth-Gili Tamás.

Dodog Szabolcs értékelése: Sajnos nem sikerült felborítanunk a papírformát, de azt mindenféleképpen megjegyezném, hogy a két csapat között nincs ekkora különbség.  Én is és a csapatom is többet várt a mérkőzéstől. Sajnos a center játékunk nagyon nem működött, ígéretes helyzetekből hat kapufát lőttünk. Ha ezeket a helyzeteket értékesíteni tudtuk volna, akkor talán iksz körüli eredmény érhettünk volna el, de így, hogy ezek kimaradtak, s hátul pedig egyéni hibákból  gólokat kaptunk, így nem tudunk pariban lenni ellenfelünkkel. 


Hirdetések