, 2015.03.13. | Vízilabda

Nagy csatában az utolsó másodpercben kapott góllal kapott ki ifjúsági csapatunk az ZF-Egertől.

Vasas Sport Club – ZF-Eger 11-12 (4-2, 3-3, 1-4, 3-3)

Vasas SC gólszerzői: Kiss Kristóf Szeif 3, Burián Gergely 2, Sóvári Gergely 2, Kovács Norbert 1, Kopa Miklós Áron 1, Tóth Zsombor 1, Fazekas Gergő 1.

Álomszerűen kezdett Fodor Rajmund legénysége az Eger ellen a csütörtökre halasztott bajnoki fordulóban. Sóvári Gergely valamint Burián Gergely két-két góljával hétpercnyi játék után már négy góllal vezettünk. A magabiztos vezetés tudatában, mintha kicsit elkényelmesedtünk volna, nem koncentráltunk eléggé, s a vendégek egy perc alatt két gólt szerezve fel tudtak zárkózni.

A második negyedben igazi férfias küzdelem dominált a csapatok felváltva szerezték a gólokat, így a félidőben kétgólos előnnyel fordulhattunk. A szünet után a vendégek kapták el jobban a játékfonalát, s előbb ledolgozták hátrányukat, majd a vezetést is megszerezték, amit a negyed végéig már ki sem engedtek a kezükből.

A záró játékrészben Kiss Kristóf egy szép akciógóllal előbb egyenlíteni tudott, de nem sokkal később hevesiek ismét magukhoz ragadták az előnyt. Két és fél perccel a találkozó vége előtt újra megcsillant a remény, hiszen előbb Kopa Miklós egyenlíteni tudott, majd Fazekas Gergő góljával ismét a Vasas vezetett. Sajnos nem sokáig, Kopa Miklós kiállítása után a ZF-Eger egy perccel a meccs vége előtt emberelőnyös góllal ki tudott egyenlíteni. Fejben talán már néhány a büntetőkre készültek, amikor szerencsés körülmények között a vendégekhez került a labda. A vendégek mestere nem habozott rögtön időt kért. Hat másodperc volt hátra a találkozóból, az egriek nem cifrázták túl az akciójukat, egy gyors passz után a kapunkba bombázták a labdát, s ezzel megnyerték a találkozót.

 Fodor Rajmund értékelése:

Nagyon sajnáltam a fiúkat, hiszen több volt ebben a mérkőzésben. A vereség ellenére nem vagyok csalódott, hiszen látom a csapatom fejlődését. Kis nüánszok döntötték el a mai találkozót. Folytatjuk a megkezdett munkát. Biztos vagyok benne, hogy a sok befektetett munka előbb vagy utóbb megtérül és be tudjuk bizonyítani, hogy többre vagyunk hivatottak a tabellán elfoglalt helyezésünknél.


Hirdetések