, 2015.03.23. | Kézilabda

Serdülő csapatunk előbb pénteken az Országos Serdülő Bajnokságban, majd vasárnap az NB II juniorban aratott sima győzelmet ellenfele fölött.

Vasas SC-ASI DSE - Érd 31-10 (21-5)

Vasas SC-ASI DSE összeállítása: Magera Noémi (kapus), Kuczora Csenge 2, Arany Rebeka 1, Anasztasziadisz Melinda 4, Benkő Dorottya 5, Kis Réka 4, Szeberényi Flóra 4. Csere: Bottlik Flóra 2, Szöllős Zia 4, Ádám Alexandra 2, Varjú Liliána 1, Györey Paula 1, Kondrát Boglárka 1, Házi Veronika, Chrysafidu Melina. Edző: Komjáti Zsuzsa

Az Érd elleni OSB mérkőzést magabiztos játékkel, meggyőző fölénnyel kezdte Komjáti Zsuzsa csapata. Az angyalföldi lányok hamar tetemes előnyre tettek szert, így az edzőnő kedvére variálhatta csapatát, aki minden játékosának bizonyítási lehetőséget adott. A mérkőzés végkimenetelen egyetlen percig sem volt kérdéses, a visszafogottabb második félidő ellenére is csapatunk könnyed, huszonegy gólos könnyed győzelmet aratott. Folytatás szerdán, hazai környezetben a kispestiek ellen.

Komjáti Zsuzsa értékelése:

Az eredményt önmagáért beszél. A tíz kapott góllal rendkívül elégedett vagyok. Sajnos ellenfelünk nem képviselt nagy játékerőt, így a tizenötödik perc után a cserejátékosaimnak is játéklehetőséget tudtam adni. Elégedett vagyok a látottakkal, a csapat hozta a kötelezőt.  


Vasas SC II. – TFSE 35-26 (23-9)

Vasas SC II összeállítása: Magera Noémi (kapus), Arany Rebeka 5, Kuczora Csenge 5, Benkő Dorottya 5, Kis Réka 2, Szeberényi Flóra 4, Anasztasziadisz Melinda 1. Cserék: Szöllős Zia 5, Varjú Liliána 3, Ádám Alexandra 2, Bottlik Flóra 1, Chrysafidu Melina 1, Kondrát Boglárka 1, Györey Paula, Házi Veronika. Vezetőedző: Komjáti Zsuzsa

A pénteki mérkőzéshez hasonlóan a serdülőkből álló csapatunk az első játékrészben erődemonstrációt tartott az NB II junior bajnokságban a TFSE ellen. Nagy kedvvel, gyors és pontos támadásokat vezetve játszott csapatunk, amely már az első félidőben tizennégy góllal vezetett, s úgy tűnt, ha nem történik semmi rendkívüli, akkor csak a számszerű eredmény lehet a kérdéses.

A második félidőben válogatott kapusunkat, Magera Noémit kénytelenek voltunk nélkülözni, hiszen térdfájdalmai miatt nem tudta vállalni a játékot, így cserekapus híján, Arany Rebeka állt be a kapuba. Ez a sajnálatos eset megtörte a játékunknak és ahelyett, hogy keményebb védekezéssel segítettük volna vészkapusunkat, a védelem rendre betlizett és a vendégek sorra gólt tudtak szerezni. Forrt is edzőnőnk feje, aki hangos és erélyes utasításokkal próbálta a helyes irányba terelni csapatunkat. Ez sikerült is, hiszen a kapott gólokra rendre válaszolni tudtunk, a TFSE a második félidőben szerzett tizenhét találatára, az angyalföldi lányok tizenkétszer tudtak válaszolni, így egy hektikus második félidő után kilenc góllal győzni tudtunk.  

Komjáti Zsuzsa értékelése:

Sima mérkőzésnek indult, de a második félidőben Magera Noémit sérülés miatt le kellett cserélnem. Onnantól kezdve sajnos a védekezésben problémáink adódtak, nem tudtuk keményebb védekezéssel segíteni a vészkapusunkat, ellenfelünk lövései rendre utat találtak a kapunkban. A problémák ellenére a győzelmünk nem forgott veszélyben, de legközelebb ilyen helyzetben többet kell nyújtanunk.


Hirdetések