Jenkei András, 2015.03.21. | Labdarúgás

A Vasas labdarúgói nem tudták gólra váltani fölényüket a kaposváriak ellen.

Vasas – Kaposvári Rákóczi 0-0
Illovszky-stadion, 800 néző.

Vezette: Takács J. (Horváth Z., Kulcsár Judit)

Vasas: Hermány – Bori, Debreceni, Grúz, Hangya – Gál M., Vass P. (Kenesei K., 55.), Berecz – Vida (Nagy D., 63.), Ferenczi I. (Lázok, 68.), Remili.
Vezetőedző: Szanyó Károly

Kaposvár: Somodi – Lakatos G., Petrók, Albert Á. – Kiss M., Király V. (Hampuk, 74.), Zsivóczky N., Nagy K., Hadaró – Rajczi (Faggyas, 84.), Balogh B. (Házi, 91.).
Szakmai igazgató: Prukner László

A péntek délutáni "tévés-meccs" bevezetőjeként, a közelmúltban 75. születésnapját ünneplő Fister Ferencet, valamint a Vasas labdarúgásának tiszteletbeli elnökévé választott – és szintén születésnapos – dr. Genzwein Ferencet köszöntötte Raduly József, Markovits László, valamint Vancsa Miklós.

A feljutásra pályázó csapatok mindegyike hétről-hétre győzelmi kényszerben lép pályára, ezen a meccsen is a három pont volt az elvárás a Szanyó-legénységtől. Ennek tükrében aztán nem is okozott meglepetést a vendégek bunker-futballja, akiket ezen a találkozón már újra az ős-kaposvári Prukner László irányított.

Sajnos  a mieink játéka híján volt az ötletességnek, kiszámítható megoldásokkal próbálták feltörni a fehérmezesek védőfalát – ahogy ki kilencven perccel később kiderült – sikertelenül. Igazán nagy helyezetet nem is sikerült kialakítani, legközelebb a gólszerzéshez  talán egy szöglet után szituációban voltunk. Hiányoztak a távoli átlövések is, pedig jó néhány „nehéztüzér" is játszik sorainkban.

Most két ponttal kevesebbünk van, mint ahogy azt előzetesen kalkuláltuk, ám még így is előfordulhat, hogy a forduló valamennyi mérkőzésének lejátszása után is mi vezetjük majd a tabellát.
Másfél hét múlva pedig Békéscsabán ismét komoly feladat vár a fiúkra, ahol a mainál jóval többet kell majd mutaniuk. Ahogy az alábbi videóból kiderül, ezt reméli Szanyó Károly vezetőedző is.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések