, 2015.03.17. | Kézilabda

Meglepően sima, tizenhárom gólos győzelmet aratott junior csapatunk a kispestiek ellen.

Vasas SC – Elios Kispesti NKK 34-21 (18-12)

Vasas SC összeállítása: Márity Laura (kapus), Laki Bianka 9, Kerék Fanni 7, Jávorszky Lilla 5, Szatmári Melinda 4, Keszthelyi Dóra 3, Magos Eszter 3, Bálega Noémi 2, Kindlik Bianka 1, Nyitrai Ágnes, Szemerédi Erika, Ágoston Réka, Kovács Eszter, Kollarics Fanni. Vezetőedző: Győrffy Sándor

Győrffy Sándor csapata revánsot akar venni kispesti ellenfelén, hiszen az őszi fordulóban a piros-feketék egy rendkívül izgalmas mérkőzésen egy góllal nyerni tudtak.

A mérkőzést ennek ellenére kissé álmosan kezdték a vasasos lányok, akiknek egy jó tíz-tizenöt perc kellett a sorok rendezésére. Hazai időkérés utána védelem jobban összeállt és onnantól kezdve a Vasas akarata érvényesült, s már az első félidőre hatgólos előnnyel vonulhattak Kerék Fanniék.

A második játékrészben magasabb fokozatba kapcsoltak az angyalföldi lányok, amit láthatóan a kispestiek nem bírtak lekövetni, így a két csapat között folyamatosan nőtt a különbség. Örömteli esemény volt, hogy hosszú kihagyás után újra pályára léphetett Bálega Noémi valamint Kollarics Fanni is. Noémi két szép góllal, míg Fanni egy kapusfára lőtt hetessel tette emlékezetessé a visszatérését.

Győrffy Sándor értékelése:

Nehezen pörögtünk fel a találkozóra. Az időkérésem után próbáltam helyretenni a lányokat, akik végül megfogadták a tanácsaimat és úgy kezdtek el játszani, ahogyan azt kértem tőlük. A folytatásban is hasonló játékot várok el a  csapatomtól a céljaink elérésének érdekében.


Hirdetések