, 2015.03.10. | Kézilabda

Komjáti Zsuzsanna csapata a múlt héten a serdülő bajnokságban valamint az NB II juniorban is fölényes győzelmet aratott.

Az Országos Serdülő Bajnokság hosszú szünet után a rájátszás küzdelmeivel folytatódott. A Vasas-ASI az „F” csoport második helyezettjéhez, a Vecsési Kombi Expresshez látogatott el. A mérkőzés során a vasasos lányok erődemonstrációt tartottak. Hamar kiderült, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban, a meccs sorsa nagyon hamar eldőlt. Komjáti Zsuzsa a nagy előny birtokában mindenkinek játék lehetőséget tudott adni. A cserék ezúttal sem okoztak csalódást, meghálálták az edzőnő bizalmát, játékukkal hozzájárultak a Vasas fölényes, tizennyolcgólos győzelméhez.

Vecsés - Vasas-ASI 14-32 (6-18)

Vasas SC összeállítása: Magera Noémi (kapus), Kuczora Csenge 10, Szeberényi Flóra 1, Arany Rebeka 7, Bottlik Flóra, Anasztasziadisz Melinda 2, Ádám Alexandra, Benkő Dorottya 4, Házi Veronika 1, Salem Fanni 2, Kis Réka 3, Varjú Liliána, Györey Paula 1, Chrysafidu Melina 1. Vezetőedző: Komjáti Zsuzsanna

Komjáti Zsuzsanna értékelése:

Nagyon vártuk már a felsőház első meccsét, mert kíváncsiak voltunk arra, hogy milyen erőt képviselnek a másik csoportból továbbjutó csapatok. A mérkőzés során hamar kiderült, hogy jobb játékerőt képviselünk ellenfelünknél, gyors tempót diktáltunk, amelyre a hazaiak nem voltak felkészülve. Meggyőzően és rendkívül pontosan játszottunk, ami elég volt a sima győzelemhez. Ezúttal maximálisan meg vagyok elégedve a mutatott játékkal valamint a lányok hozzáállásával.


Könnyűnek ígérkező feladat várt lányinkra az NB II-es junior bajnokságban, hiszen a középmezőnyhöz tartozó dorogiakhoz látogattunk el.  A mérkőzés elején esélyeshez méltóan játszottunk, de a biztos előny tudatában pontatlanabbá váltunk, ezzel is lehetőséget adva ellenfelünknek a felzárkózásra. A hazaiak becsülettel próbálkoztak is, de érdemben nem tudták megközelíteni csapatunkat, amely a rengeteg hiba ellenére is hatgólos győzelmet aratott.  

Dorogi ESE – Vasas SC II. 21-27 (11-16)

Vasas SC II. összeállítása: Magera Noémi (kapus), Kuczora Csenge 9, Arany Rebeka 5, Anasztasziadisz Melinda 3, Varjú Liliána 3, Kis Réka 2, Ádám Alexandra 1, Benkő Dorottya 1, Chrysafidu Melina 1, Házi Veronika, Salem Fanni, Györey Paula. Vezetőedző: Komjáti Zsuzsanna

Komjáti Zsuzsanna értékelése:

A találkozót jól kezdtük, de úgy érzem, hogy csapatom a biztos előny tudatában kiengedett, nem koncentrált eléggé, ami hibákhoz vezetett. Nem játszottunk jól, sok hibát vétettünk a védekezésben illetve rengeteg indítást elszórakoztunk. Ettől függetlenül a győzelemnek örülök, hiszen így továbbra vezetjük a bajnokságot.

 


Hirdetések