Jenkei András, 2015.03.07. | Labdarúgás

Az utolsó, és az utolsó utáni percekben szerzett gólokkal győzte le a Vasas a sereghajtó Balmazújvárost.

Vasas – Balmazújváros 2-0 (0-0)
Illovszky-stadion, 1200 néző.

Vezette: Botló (Kis Z., Horváth Z.)

Vasas: Hermány – Bori, Debreceni, Grúz, Hangya – Gál M., Vass P. (Kenesei K., 85.), Berecz – Czvitkovics (Ádám, 70.), Lázok (Ferenczi I., 60.), Remili.
Vezetőedző: Szanyó Károly

Balmazújváros: Radosevic – Vachtler (Sigér Á., 85.), Kiss L. (V. Riasko, 76.), Gal, Virág – Batarelo, Batizi-Pócsi, Popovic – Angyal, Mijatovic (Csonka, 61.), Bokros.
Vezetőedző: Szabó János

Gólszerző: Kenesei K. (90.), Ádám (94.)
Sárga lap: Hangya (10.), Bori (21.), Remili (44.), Ádám (81.), ill.: Popovic (42.), Kiss L. (44.)

Meglepő módon az első húsz perc inkább a vendégekről szólt, többnyire a mi térfelünkön folyt a játék, bár igazi nagy helyzetük nem akadt  a fekete-fehéreknek. Lassan kezdtük átvenni a játék irányítását, de az igazán szépen kivitelezett támadások továbbra is hiányoztak, pontrúgásokból és távoli lövésekkel veszélyeztettünk.

A szünet után már egyértelműen domináltunk, a balmazújvárosiak egyre inkább csak a védekezéssel törődtek. Az ötletességnek azonban továbbra is híján voltunk, és a percek múlásával egyre közelebb kerültünk a nagyon nem várt pontvesztéshez. A sokat látott, nem sokkal korábban beálló Kenesei Krisztián azonban megvillant, gyönyörű távoli lövéssel vette be az amúgy jól védő Radosevic kapuját. A hosszabbítás legvégén Ádám Martin találata, már csak a hab volt a tortán.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Hirdetések