Jenkei András, 2015.02.22. | Vízilabda

Sokgólos mérkőzésen, biztosan győztek a  VasasPlaket pólósai.

VasasPlaket – Valdor-Szentes 15-11 (5-2, 4-3, 4-3, 2-3) 
Komjádi uszoda, 100 néző. 

Vezette: Marjay, Mucskai

Vasas: Barabás – Sedlmayer 2, Bóbis 5, Steinmetz Á. 2, Gyárfás 2, Takács B., Hőna. Csere: Német T., Várnai 2, Goreta 2, Burián, Vereczkey, Kovács N.
Edző: Földi László

Szentes: Szretkovics – Boros 1, Weszelovszky 2, Vörös 1, Komlósi 2, Rakonjac 1, Popovics 1. Csere: Horváth A. (kapus), Pellei F. 1, Nagy M. 1, Werner, Dőry 1, Farkas K., Pellei K..
Edző: Lukács Dénes

Gól – emberelőnyből: 6/5, ill. 9/3
Gól – ötméteresből: –, ill. 1/1
Kipontozódott: Takács B. (26. p.), Várnai (30. p.)
Négyperces kiállítás: Gyárfás (durvaságért, 19. p.)

Egy kihagyott előny ellenére jól kezdtük a találkozót, hiszen a második, harmadik és negyedik támadásunkat góllal fejeztük be. A hatékonyság persze ezután némileg csökkent, de így is ötig jutottunk az első negyedben. A gólgyártás folytatódott a második játékrészben is, igaz ekkor már a vendégeknek is voltak válaszaik.

A szünet után nem sokkal Gyárfás szabálytalansága kiállítást és négy perc emberhátrányt ért, ami azonban nagyobb baj, hogy balkezesünkre Földi László jövő héten Debrecenben sem számíthat. A létszámcsökkenést jól átvészeltük (2:3), Bóbis még a létszámfölényben lévő ellenféllel szemben is eredményes volt. A hajrá pedig már nem tartogatott különösebb izgalmakat.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések