Jenkei András, 2015.02.22. | Kézilabda

A várakozásnak megfelelően magabiztosan nyerték a tavaszi idény első „igazi” hazai meccsét a Vasas kézilabdázói.

Vasas – Inárcs-Örkény KC 34-20  (14-7)
Fáy utca, 200 néző.

Vezette:  Fibec, Szammer

Vasas: Tzintzis – Rózsa V. 2, Katona 5, Kucsera-Tápai 1, Barczi 7, Sütő S. 1, Lyngby 3, Csere: Komsa K. 2, Nagy I. 6, Németh N. 2, Kerék 2, Tóth B. 1, Borbás 1, Ködmön 1, Komsa N., Fekete D. (kapus)
Vezetőedző: Varga Márta

Csupán az első néhány percben volt szoros az állás, igaz ehhez az is kellett, hogy akárcsak a múlt héten, most is „szorgosan gyűjtögettük” a kétperces kiállításokat. Az első hosszabb hat-hat elleni időszakot aztán egy 5:0-ás rohammal zártuk, ami már az első félidő közepén egyértelművé tette a találkozó végkimenetelét. Ennél is jobban örültünk azonban annak a ténynek, hogy hosszú kihagyás után végre Borbás Rita is pályára léphetett, sőt be is talált.

A szünet után tovább diktáltuk a tempót, Varga Márta egyre többször cserélt, és ezúttal a beállók is tartották az iramot. Barczi Annamáriát viszont szinte végig a pályán tartotta, aki kifejezetten eredményes volt, és szemmel láthatólag élvezte is a játékot. A végére tizennégy gólra nőtt a különbség, – kétperces büntetéseink száma pedig kilencre.

Varga Márta vezetőedző:
- Amit célul tűztünk ki teljesítettük, elsősorban a védekezésünkkel vagyok elégedett még úgy is, hogy egyszer emberelőnyben zúztunk be egyet. Mindenki lehetőséget kapott, és mindenki jól teljesített, külön Barczit, Lyngbyt és Katonát emelném ki.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések