2015.02.17. | Kézilabda

Meglepően sima győzelmet aratott junior csapatunk az orosházi rangadón.

Orosházi NKC – Vasas SC 17-26 (7-16)

Vasas SC: Márity Laura (kapus), Szatmári Melinda, Laki Bianka 10, Kerék Fanni 5, Jávorszky Lilla 2, Keszthelyi Dóra 2, Ágoston Réka 2, Halász Henrietta 1, Kindlik Bianka, Nyitrai Ágnes, Sági Bettina 4, Szemerédi Erika

A tavaszi szezon kezdete előtt Győrffy Sándor, a junior csapat edzője többször is hangoztatta, hogy a dobogós helyért rendkívül fontos mérkőzések várnak a Vasasra februárban. A lányok átérezve a meccsek fontosságát, maximális erőbedobással vívták meg Hajdúnánás elleni találkozót az Építők-csarnokban. Hasonló odafigyelésre és jó játékra volt szükség a múlt hétvégi orosházi elleni rangadón is, ahol a dobogós helyezés volt a tét.

Rangadóra készültünk, de végül sima mérkőzést játszottunk, ahol az első perctől kezdve az utolsóig maximálisan mi uraltok a találkozót. Az orosháziak felforgatott összeállításban, tudásuk alatt játszottak, míg a mieink parádéztak és a játék minden elemében ellenfelük fölé tudtak kerekedni. Csapatunk ezzel a sikerrel felkapszakodott a dobogó harmadik fokára.


   fotó: Tóth Emese - ONKC

A győztes rangadó után Győrffy Sándor értékelt:

A találkozót álomszerűen kezdtük, hamar 7-2-es vezetésre tettünk szert, amire a vendéglátók nem tudtak érdemben reagálni. A találkozó hátralévő részében a mi akaratunk érvényesült, az előnyünket egy percig sem engedtük ki a kezünkből.  A második félidőben a cserejátékosaim is pályára léptek, akik jól szálltak be a mérkőzésbe, maximálisan hozták azt, amit elvárok tőlük. Örülök neki, hogy a lányok ott folytatták, ahol a Hajdúnánás ellen abbahagyták, harcosak, motiváltak voltak, átérezték a mérkőzés súlyát.


Hirdetések