, 2015.02.09. | Kézilabda

A dobogós helyezések szempontjából rendkívül fontos mérkőzést játszott junior csapatunk, amely a tabella második helyén álló Hajdúnánást győzte le.

Vasas SC – Hajdúnánás SK 25-21 (11-11)

Vasas SC: Márity Laura (kapus), Szatmári Melinda 3, Laki Bianka 8, Horváth Kinga 1, Jávorszky Lilla 2, Keszthelyi Dóra, Ágoston Réka 3. Csere: Dóczi Sára 1, Halász Henrietta 2, Kindlik Bianka 3, Kovács Eszter, Sági Bettina 2. Edző: Győrffy Sándor

Rangadót vívott a dobogós helyezésért harcban álló junior csapatunk, amely tavaszi forduló első meccsén a második helyezett Hajdúnánást fogadta. A találkozó első félidejében rendkívül kiegyenlített játék folyt a pályán, a kezdeti négygólos előnyünket a vendégek hamar ki tudták egyenlíteni. A második félidőben ismét többgólos előnyhöz jutottunk, a hajdúnánásiak viszont ezúttal nem tudtak felzárkózni, így a Győrffy-csapat teljesen megérdemelt bravúr győzelmet aratott, ami még nagyon sokat érhet a végelszámolásnál. A lányaink a hétvégén újabb rangadót játszanak azzal az Orosházával, amely pontazonossággal éppen a Vasas előtt helyezkedik el a tabellán.   

Győrffy Sándor értékelése:

„Nem volt könnyű feladatunk, de a lányok ügyesek és lelkesek voltak, minden tiszteletem az övék. A mérkőzést jól kezdtük, 6-2-re vezettünk, de az ellenfél edzője időt kért és rendezni tudták a soraikat, így felzárkóztak 6-6-ra. Innentől kezdve a félidő végéig fej-fej mellett haladtunk. A második játékrészben cserékkel próbáltam még hatékonyabbá tenni a játékunkat, ami sikerült is, hiszen négygólos előnyre tettünk szert, amit már nem engedtünk ki a kezünkből. Összességében elmondható, hogy összeszedetten, nagy akarással játszottak a lányok. A huszonegy kapott gól a védekezésünket dicséri, de ezúttal a támadás befejezéseinkkel is elégedett vagyok. A célunk továbbra is az, hogy dobogón végezhessünk, de ez nem lesz könnyű feladat. A hétvégén, a tabellán előttünk álló Orosházával játsszunk ki-ki meccset a dobogós helyezésért.”


Hirdetések